About us

TEAM ILO

Ilosofia – Ilon filosofia

ILO Tribe on enemmän kuin joogastudio. Olemme ennen kaikkea tunnelmallinen yhteisö, jossa tulet kohdatuksi sydämestä sydämeen.

ILO Tribe tarjoaa joogatuntien lisäksi paikan pysähtymiselle sekä henkisen kasvun matkoja erilaisten erikoistuntien, workshoppien, retriittipäivien ja valmennusten muodossa.

Heimoomme saat liittyä juuri sellaisena kuin olet, täysin uniikkina itsenäsi. Meillä joogaavat niin vasta-alkajat kuin edistyneemmätkin.

ILO on elämän filosofiaa, se on yhteyttä itseen ja sisäisen maailman, ILOn tunnistamista. TRIBE kuvastaa meidän yhteyttämme muihin ihmisiin sekä universumiin.

Se, mitä me teemme, valitsemme sanoa tai ajatella, vaikuttaa niin meihin itseemme kuin myös muihin ihmisiin ympärillämme ja kumuloituu myös paljon laajemmalle kokonaisuudelle.

Siitä johtuen sinun joogaharjoituksesi ei ole vain sinun. Kun herätät oman sisäisen ILOsi, levittäytyy se ympärillesi.

Kun sinä voit hyvin, voivat ihmiset ympärilläsi paremmin.

Tule päästämään sisäinen ILOsi valloilleen! <3

– Ansku ja Jossu

Heimo­päälliköt

Vähän lisää meistä ILO Triben heimo­päälliköistä. Olemme siis Anna-Maria ja Johanna, tutta­valli­semmin Ansku ja Jossu. Jooga­polkumme kohta­sivat HIMA Happiness -jooga­opettaja­koulu­tuksessa. Meistä tuli heti ystäviä ja jatkoimme toimi­vaksi todettua yhteis­työ­kuviota joogan ohjaa­misen merkeissä.

Nyt suuntaamme yhteisen polkumme yhden isoimman unelmamme äärelle, johon haluamme kutsua sinutkin mukaan.

Haluamme luoda yhdessä sinun kanssa ILO Tribestä yhteisöllisen tilan ja paikan, jonne voit tulla omana itsenäsi ja jossa tulet kohdatuksi ihmisenä ihmiselle.

Ansku

“Anna-Maria on hurmaava ohjaaja, jonka vakaassa ohjauksessa kaikki tuntevat olonsa turvalliseksi. Hänen uskomaton kykynsä lukea ihmisiä ja heidän oloaan takaa sinulle miellyttävän matkan joogaan maailmaan, oli se sitten rauhallista yin-joogaa kristallimaljojen ja eteeristen öljyjen säestämänä tai reippaampaa flow-joogaa.” ​​

Olen Anna-Maria Sinisalo, RYT200-jooga- ja meditaatio-opettaja, Tietoisuuden valmentaja sekä Mindfulness Based Stress Reduction -opettaja (MBSR). Olen opiskellut myös kattavan määrän erilaisia hoitomuotoja sekä henkisen hyvinvoinnin välineitä. Opettamisessa painotan yksilöllisyyttä ja kunkin omaa matkaa. Itsensä kuunteleminen, tietoisuuden kasvattaminen ja harjoituksen henkinen puoli ovat lähellä sydäntäni.

Tunneillani voit päästää irti suorittamisesta ja löytää tien takaisin oman keskuksesi rauhaan ilon ja leikkimielisyyden kautta. Pääset myös haastamaan itseäsi lempeydellä niin ulkoisesti kuin sisäisestikin. Tuossa piileekin yksi joogan taioista se kuinka paljon uskallamme katsoa lempeän rehellisesti sisäistä maailmaamme, kohdata siellä olevia asioita peilautuu myös ulospäin ympäristöömme.

Oman matkani myötä olen oppinut näkemään itseni ja maailman totuudenmukaisempana ja ihmeellisempänä paikkana kuin aikaisemmin olisin uskonutkaan.

Jossu

“Johanna on intohimoinen elämän rakastaja, joka nauttii elämän pienistä iloista. Sopiva yhdistelmä kuivaa insinööriä ja huumorilla täytettyä joogaopettajaa. Johanna on hassutteleva ope, joka tuo ilon joogasaliin.”

Olen Johanna Laaksonen. Jooga on kiehtonut minua aina, ajauduin ensimmäisille joogatunneille vuonna 2007 ja sillä tiellä olen edelleen. Äitini yritti koko nuoruuteni saada minut joogatunneille, mutta 90-luvun joogasalit olivat mielestäni pelottavia ja minusta tuntui, että joudun muuttamaan itseni täysin, jotta voin edes astua sisään shalaan. Haluankin myös korostaa omilla tunneillani, että kaikki voivat tulla omina itsenään ja ovat ihan yhtä hyviä joogeja kuin kuka tahansa.

Minulla on pitkä historia tanssin ja yleisurheilun saralla ja aluksi suoritin joogaa kuin mitä tahansa kestävyys- ja tanssitekniikkaharjoitusta. Pikkuhiljaa kuitenkin aloin päästä kiinni joogan kokonaisvaltaisuudesta ja joogasta tuli elämäntapa. Nykyään jooga on minulle tapa katsoa ja ymmärtää maailmaa, sekä yksi iso henkisen kasvun väline.

Olen valmistunut Himan joogaopettajakoulutuksesta (RYT200). Tunneilleni tuon myös elementtejä Hima Wisdom Practitioner henkisen kasvun koulutuksesta sekä erilaisista meditaatio- ja anatomiaworkshopeista. Saatan käyttää tunneillani myös mm. Thai-joogahieronnan menetelmiä.

Tunneillani on rento ja iloinen tunnelma ja pyrin siihen, että jokainen lähtee pois tunniltani hymyssä suin. Kannustan ohjattaviani kohti heidän mukavuusrajojaan, mutta ei ryppy otsassa. Mielen ja kehon lempeä kuunteleminen on tuntieni keskiössä. Ensimmäiseltä koulutukseltani olen ympäristötekniikan diplomi-insinööri, joten tunneillani saattaa päästä kuutelemaan myös insinöörihuumoria. Toivottavasti näemme matolla!

Heimoomme saat liittyä juuri sellaisena kuin olet, täysin uniikkina itsenäsi. Meillä joogaavat niin vasta-alkajat kuin edistyneemmätkin.
Jossu & Ansku, ILO-opet ja heimopäälliköt

ILOn ihanat opettajat

Kaikki opettajamme ovat saaneet vähintään RYT200 -koulutuksen, eli edellytämme opettajiltamme maailmanlaajuisesti hyväksyttyjen laatustandardien täyttämistä. He ovat joogan opettamisen ammattilaisia ja olet heidän kanssaan hyvissä ​käsissä.

Ammattitaidon lisäksi edellytämme ILO-opettajiltamme lämpöä ja kykyä asettua asemaasi: sinun ei tarvitse olla valmis, notkea tai taitava jo joogasalille tullessasi. Opettajiemme ammattitaitoon kuuluu osata opastaa sinut joogapolulle turvallisesti ja sinun oma tasosi huomioiden. Osaavat ja viisaat opettajamme ovat mukana ILOssa sinua varten.

subscribe & don't be a stranger

Tilaa ILOn uutiskirje