Classes

ILO Erikoistunnit

tuntien varaus

ILOn Erikoistunnit kesän aikana Hietaniemen Paviljongilla.  

Kesä sunnuntaisin pääset nauttimaan Anskun 3tunnin Tietoisuuden Yinjooga, Jooganidra ja Äänimaailma tunneista Hietaniemen tunnelmallisissa illoissa.

Nähdään!

 

ILOn Erikoispitkät 3h Tietoisuuden Yinjooga, Jooganidra ja resonoiva Äänimaailma – Pysähdy ja uppoa hiljaisuuteen

3 tunnin Joogatunti yhdistää Yinjoogaan, meditaatio -harjoituksia, yhdessä erilaisten hengitys (pranayama) ja mudra (sormien energia ”lukko”) harjoitusten kanssa. Harjoitus päättyy 60 minuutin Jooga Nidraan (joogin uni). Tunnin äänimaailma syntyy kehossa resonoivista kristallimaljoista ja koshi kelloista.

Otamme harjoituksen aikana askelia kohti hiljaisuuden ja pysähtymisen paikkaa, joka meiltä kaikilta löytyy sisältämme. Yinjoogan asanat avaavat kehoasi lempeästi antaen tilaa. Mindfulness meditaatiot vahvistavat mm. läsnäoloa, hyväksyntää ja kiitollisuutta. Erilaiset hengitysharjoitukset rauhoittavat ja tasapainoittavat sekä kehoa, että mieltä. Mudra harjoitukset taas voimistavat ja ohjaavat kehon energian virtausta harjoitusten aikana. Jooganidra laajentaa ja syventää tietoisuutta.

Tunti on kuin pieni matka sisimpääsi, vahvistaen yhteyttäsi itseesi ja sitä kautta auttavat sinua avautumaan todellisemmin myös muille.

Tunti ei edellytä ennakkotietoja tai –kokemusta yinjoogasta, meditaatiosta tai mindfulnessista.

Hiljenny, pysähdy ja sukella syvemmälle

 

subscribe & don't be a stranger

Tilaa ILOn uutiskirje