Classes

ILO Retriitit

Aikataulu & varaus

Kesällä löydät ILOn maagiselta Lonnan saarelta lauantaipäivien rentouttavissa retriittipäivissä.

Nähdään!

ILOn kesän 2019 Lonnan retriitit ja marraskuun Tuomiston retriittiviikonloppu syventyvät tunteisiin ja voimaantumiseen tunteiden kautta. Retriitit luovat eheän kokonaisuuden, jotka tukevat toisiaan, mutta ne toimivat myös erinomaisesti yksittäisinä osioina.

Retriitillä syvennytään tunnepareihin, jotka ovat läsnä elämässämme ja joiden syvempi ymmärrys auttaa meitä voimaantumaan ja kulkemaan kohti todellista sisimpäämme. Avaimena voimaantumiselle toimivat niin rehellisyys omia tunteita kohtaan ja oikeus niiden ilmaisuun kuin myös liike tunteista käsin – tunteiden mobilisoinnin kautta. Tärkeässä osassa on myös elämän eri vaiheiden luonnollisen syklin arvostaminen ja ymmärtäminen.

Retriitit tuovat sinut ennen kaikkea lähemmäksi sisimpääsi. Kuljettavat kohti oman voiman löytämistä. Antavat uskallusta pitää oma valo näkyvänä vastoinkäymisissäkin ja ottaa vastuu omasta elämästä, niin “valossa kuin pimeydessä”. Lisäävät luottamusta itseesi ja maailmaan. Antavat sinulle uskallusta olla itsesi juuri sellaisena kuin olet.

subscribe & don't be a stranger

Tilaa ILOn uutiskirje