Classes

Jooga viikko­tunnit

Kesän drop-in tunnit

ILOn drop-in tunnit kesän aikana Hietaniemen Paviljongilla.

Koko kesän yksittäistuntitarjonta näkyy ILO Erikoistunnit välilehdellä, josta myös ilmoittautumislinkit.

Löydät meidät kesän aikana myös Lonnan saarelta retriiteiltä ja eripuolilta Helsinkiä

Erikoistuntien muodossa käy siis kurkkaamassa niiden tarjonta.

Nähdään!

subscribe & don't be a stranger

Tilaa ILOn uutiskirje

Tunti­kuvaukset

classes

Basic Flow

Rauhalliseen tahtiin etenevä flow-joogatunti kaikentasoisille harrastajille. Erinomainen aloittelijoille.
classes

Flow

Flow-tunnilla siir­ry­tään perus­asa­nois­ta koh­ti vir­taa­vam­paa har­joi­tus­ta. So­pii jo hie­man joo­gaan tu­tus­tu­neille.

classes

Voimakas Flow

Dynaaminen, nopea­tempoi­nen ja fyysi­sesti voi­mak­kaam­pi flow-tunti joo­gan perus­teet hy­vin hal­lit­seville.
classes

Tasa­painottava Yin & Yang

Hyvän olon yhdis­telmä help­poa ja rau­hal­lista joo­gaa sekä syvä­venyt­tä­vää ja rau­hoit­ta­vaa yin-joogaa.

classes

Rauhoittava Yin

Rauhoittava, tasa­painot­tava ja side­kudok­sia venyt­tävä harjoi­tus. Sopii kaikille, erin­omai­nen aloit­teli­joille.

classes

MELLOW FLOW

Lempeän virtaavaa flow-joo­gaa ja medi­taati­ota, jossa voit keskit­tyä oman kehosi kuun­teluun.

classes

selkää hellivä aerial

Tämä tunti on suunniteltu auttamaan nykypäivän tietokonetyöskentelyn kuormittamaa selkää ja hartiaseutua. 

classes

Lempeä Aerial

Rauhallinen tun­ti, joka koos­tuu aerial-joo­gan perus­asa­nois­ta. Sopii eri­tyi­ses­ti uusille aerial-joogeille.
classes

Aerial-Jooga

Hauska, flow­mai­nen, vah­vis­tava tun­ti sinul­le, jol­la aerial-joo­gan perus­teet ovat jo hallussa.
classes

Pystähtymisen perjantai

Rauhoittavia vaihtuvateemaisia yinjooga- sekä meditaatiotunteja, kristallimaljojen ja shamaanirumpujen säestämänä.

 

Lainamatot ja apuvälineet

kuuluvat hintaan! 

 

Tule tunnille juuri

sellaisena kuin olet!

ILO Basic Flow

– erinomainen aloittelijoille

ILO Basic Flow -jooga on rauhalliseen tahtiin etenevä flow-joogatunti.

Tällä ihanalla tunnilla opit flow-joogan perusasanat ja saat huolellista ohjausta jooga-asentojen turvallisessa tekniikassa.

Basic Flow -tunnit sopivat kaikentasoisille harrastajille. Erinomainen aloittelijoille!

Tunnilla tutkitaan asanoita, etsitään rauhassa oikeita linjauksia sekä liikutaan hitaasti antaen liikkeen seurata hengitystä.

Tervetuloa Basic Flow -tunnille!

ILO Flow

– hyvän olon flow-tunti jo hieman joogaan tutustuneille

ILO Flow -jooga on ihana tunti, jossa kehon liikkeet yhdistyvät toisiinsa hengityksen johdattamana.

Flow-tuntien aikana joogan perusasanat tulevat tutuiksi ja opettajan opastuksella siirrytään kohti virtaavampaa harjoitusta.

Tunnit synnyttävät lämpöä kehossa, kehittävät voimaa, kestävyyttä ja joustavuutta. Tällä tunnilla harjoitellaan välillä myös oman mukavuusalueen ylittämistä turvallisesti ja leikitellen sekä ilon kautta uutta kokeillen ilman suorittamista, täydellisyyteen pyrkimistä tai liiallista vakavuutta.

Tunnilla oman kehon kuuntelu on aina äärimmäisen tärkeää. ILOn tunneilla voit aina ottaa lepotauon kun kehosi sitä kaipaa. Olo tunnin jälkeen on useimmiten energisoitunut, vapautunut ja inspiroitunut. Tule kokemaan nautinnollinen hyvän olon tunne!

Tunti soveltuu erityisen hyvin jo joogaan hieman tutustuneille. Kun perusteet ovat hallussa tai olet joskus aiemmin kokeillut joogaa, nautit varmasti flow-joogatunneista. Mikäli olet vasta-alkaja joogapolullasi, suosittelemme osallistumaan Basic Flow -tunneille ennen flow-joogatunteja.

Tervetuloa mukaan!

ILO Voimakas Flow & Playful Strong Flow

– fyysisesti voimakas ja nopeatempoinen flow-joogatunti

ILO Voimakas Flow ja Playful Strong Flow (englanniksi) -tunnit ovat dynaamisia ja virtaavia tunteja, joilla kehon liikkeet yhdistyvät toisiinsa hengityksen johdattamana.

Harjoitus etenee muita flow-tuntejamme nopeammalla tempolla ja on fyysisesti voimakkaampi. Tunnit soveltuvat parhaiten joogan perusteet hyvin hallitseville.

Tunnit synnyttävät lämpöä kehossa, kehittävät voimaa, kestävyyttä ja joustavuutta. Tunneilla on usein musiikkia ja ne voivat olla rakennettu jonkin teeman ympärille. Näillä tunneilla leikitään, haastetaan itseä ja saatetaan harjoitella käsitasapainoasentoja ja inversioita.

Oman kehon kuuntelu on harjoitellessa aina äärimmäisen tärkeää. ILOn tunneilla voit aina ottaa lepotauon kun kehosi sitä kaipaa. Olo tunnin jälkeen on useimmiten energisoitunut, vapautunut ja inspiroitunut.

Tule kokemaan nautinnollinen hyvän olon tunne!

Tervetuloa mukaan!

ILO Tasa­painottava Yin & Yang

– kaikentasoisille joogaajille sopiva, syvävenyttävä ja rauhoittava tunti

ILO Yin & Yang -joogatunti on nautinnollinen yhdistelmä helppoa ja rauhallista joogaa sekä syvävenyttävää ja rauhoittavaa Yin-joogaa.

Tämä hyvän olon joogatunti lisää kehosi liikkuvuutta ja poistaa jännitystiloja sekä stressiä tehokkaasti.

Tunnin jälkeen olo on usein seesteinen. Keho on saanut tarvitsemaansa fyysistä haastetta ja rentoutumista saman joogatunnin aikana. Mielen hälinä pääsee rauhoittumaan. Yin & Yang -joogan jälkeen yöunet yleensä maistuvat hyvin.

Tunti soveltuu kaikentasoisille joogaajille. Myös aloittelijat ovat tervetulleita.

Tervetuloa mukaan!

ILO Rauhoittava Yin

– rauhoittava ja tasapainottava yin-joogatunti

ILO Yin -joogatunnilla antaudutaan rauhoittavaan ja tasapainottavaan harjoitukseen, jossa on mahdollista päästää irti päivän stressistä ja kenties löytää uusia ulottuvuuksia omasta kehosta ja mielestä.

Yin-joogan eheyttävä vaikutus perustuu sen pitkäkestoisiin asentoihin, jotka edistävät sidekudosalueiden aineenvaihduntaa, liikkuvuutta ja energiansaantia. Haitallisia kuona-aineita pääsee tehokkaasti poistumaan kehosta. Yin-joogassa lihasten sijaan venytetään sidekudoksia ja ligamentteja. Yin-joogalla on myös hermostoa tehokkaasti rauhoittava vaikutus.

ILO Yin -joogatunnit sopivat kaikille ja voit hyvin osallistua tunneille vaikka et olisi koskaan ennen joogannut.

Tervetuloa mukaan!

ILO Mellow flow

– lempeää, virtaavaa flow-joogaa, jota yhdistetään meditaatioon ja hengitysharjoituksiin

ILO Mellow Flow jooga on lempeän virtaava flow tunti, jossa kehon liikkeet yhdistyvät toisiinsa pehmeästi ja sulavasti hengityksen johdattamana. Olo tunnin jälkeen on useimmiten seesteinen, vapautunut ja inspiroitunut. Tule hemmottelemaan itseäsi ja kokemaan nautinnollinen hyvän olon tunne!

Flow tunnilla on usein musiikkia ja tunti saattaa olla rakennettu jonkin teeman ympärille. Tällä tunnilla edetään lempeässä tahdissa ilman suorittamista, täydellisyyteen pyrkimistä tai liiallista vakavuutta.

Tunnilla oman kehon kuuntelu on aina äärimmäisen tärkeää. ILOn tunneilla voit aina ottaa lepotauon kun kehosi sitä kaipaa. 

Tunti soveltuu kaikille, täällä edetään rauhallisessa ja lempeässä tahdissa.

Mikäli olet vasta-alkaja joogapolullasi suosittelemme osallistumaan ILO Basics-tunneille, joissa käydään asanoiden perusteita ja linjauksia läpi, jolloin muilla tunneilla olo on mukavampaa.

Tervetuloa mukaan!

selkää hellivä aerial

– tunti on suunniteltu auttamaan nykypäivän tietokonetyöskentelyn kuormittamaa selkää ja hartiaseutua. 

ILO selkää hellivä Aerial on suunniteltu auttamaan nykypäivän tietokonetyöskentelyn kuormittamaa selkää ja hartiaseutuaTämä lounastunti virkistää niin kehoa kuin mieltä!

Pohjalle suosittelemme Aerial-Joogan Alkeet -kurssia, sillä kurssin opeilla saat harjoituksestasi enemmän irti. Järjestämme alkeiskursseja puolentoista kuukauden välein.

Aerial-jooga on laji, jossa tavallisten joogaliikkeiden tukena käytetään katosta roikkuvaa, pitkää kangaslenkkiä eli silkkihammockia. ILO Aerial -jooga kehittää tehokkaasti keskivartalon lihaksia, kehonhallintaa sekä parantaa venyvyyttä. Ja mikä parasta, se on huisin hauskaa!

Aerial-joogassa rentoutumisen kautta keho linjataan uudelleen ja oikein. Tämän jälkeen kehoa lähdetään vahvistamaan puhtaiden linjausten kautta.

Ja nyt kaikki istumatyötä tekevät ja selkäkivuista kärsivät huomio! Aerial-jooga on oiva apu sinulle pitämään kehosi kunnossa ja kivut loitolla.

Katosta kiinnitetyn pitkän kangaslenkin avulla voidaan vakauttaa kehon paino ja siten tehdä useita vaativiakin liikkeitä tuetusti ja rauhallisesti. Aerial-jooga vahvistaa lihaksia ja voit lisätä kehosi liikkuvuutta omaan tahtiin. Ammattitaitoiset Aerial-joogaopettajamme ovat käyneet laadukkaan Aerial-joogaopettajakoulutuksen ja he ohjaavat sinua turvallisesti Aerial-joogan saloihin.

Jotta tunti olisi sinulle mahdollisimman ihana, pyydämme sinua ystävällisesti ottamaan huomioon seuraavat turvallisuus­ohjeistukset Aerial-jooga­tunneilla:

 • Kaikki korut kannattaa poistaa ennen tunnin alkua.
 • Suosittelemme myös että laitat pitkät hiukset ponnarille ja puhdistaa meikit pois kasvoiltasi.
 • Suositeltavaa on myös pestä jalat.
 • Teethän liikkeet aina vasta ohjaajan opastuksen jälkeen.
 • Aerial tunnit eivät sovellu raskaana oleville. Voit kokeilla esimerkiksi Yin- tai Kehon & Mielen joogaamme.
 • Jos sinulla on terveydellisiä haasteita, ole yhteydessä lääkäriisi ennen tunnille osallistumista.
 • Tunnille osallistuminen aina vain omalla vastuulla. Pidäthän huolen, että sinulla on voimassaoleva tapaturmavakuutus.
Tervetuloa mukaan!

ILO Lempeä Aerial

– rauhallinen tunti aerial-joogan perusasanoita varioiden

ILO Lempeä Aerial on rauhalliseen tempoon etenevä tunti, jossa käydään läpi Aerial-joogan perusasanoita varioiden ja pysähtyen pidempiin pitoihin.

ILO Lempeä Aerial sopii erityisesti uusille aerial-joogeille, mutta on myös erinomainen syventävä harjoitus jo kauemmin lentäneille.

Pohjalle suosittelemme Aerial-Joogan Alkeet -kurssia, sillä kurssin opeilla saat harjoituksestasi enemmän irti. Järjestämme alkeiskursseja puolentoista kuukauden välein.

Aerial-jooga on laji, jossa tavallisten joogaliikkeiden tukena käytetään katosta roikkuvaa, pitkää kangaslenkkiä eli silkkihammockia. ILO Aerial -jooga kehittää tehokkaasti keskivartalon lihaksia, kehonhallintaa sekä parantaa venyvyyttä. Ja mikä parasta, se on huisin hauskaa!

Aerial-joogassa rentoutumisen kautta keho linjataan uudelleen ja oikein. Tämän jälkeen kehoa lähdetään vahvistamaan puhtaiden linjausten kautta.

Ja nyt kaikki istumatyötä tekevät ja selkäkivuista kärsivät huomio! Aerial-jooga on oiva apu sinulle pitämään kehosi kunnossa ja kivut loitolla.

Katosta kiinnitetyn pitkän kangaslenkin avulla voidaan vakauttaa kehon paino ja siten tehdä useita vaativiakin liikkeitä tuetusti ja rauhallisesti. Aerial-jooga vahvistaa lihaksia ja voit lisätä kehosi liikkuvuutta omaan tahtiin. Ammattitaitoiset Aerial-joogaopettajamme ovat käyneet laadukkaan Aerial-joogaopettajakoulutuksen ja he ohjaavat sinua turvallisesti Aerial-joogan saloihin.

Jotta tunti olisi sinulle mahdollisimman ihana, pyydämme sinua ystävällisesti ottamaan huomioon seuraavat turvallisuus­ohjeistukset Aerial-jooga­tunneilla:

 • Kaikki korut kannattaa poistaa ennen tunnin alkua.
 • Suosittelemme myös että laitat pitkät hiukset ponnarille ja puhdistaa meikit pois kasvoiltasi.
 • Suositeltavaa on myös pestä jalat.
 • Teethän liikkeet aina vasta ohjaajan opastuksen jälkeen.
 • Aerial tunnit eivät sovellu raskaana oleville. Voit kokeilla esimerkiksi Yin- tai Kehon & Mielen joogaamme.
 • Jos sinulla on terveydellisiä haasteita, ole yhteydessä lääkäriisi ennen tunnille osallistumista.
 • Tunnille osallistuminen aina vain omalla vastuulla. Pidäthän huolen, että sinulla on voimassaoleva tapaturmavakuutus.
Tervetuloa mukaan!

ILO Aerial

– dynaaminen tunti aerial-joogan perusteet hallitseville

ILO Aerial -jooga on dynaamisempi Aerial-joogatunti sinulle, jolle Aerial-joogan perusteet ovat jo hallussa.

Hauska flowmainen vahvistava tunti, jolla on lempeää tuntia nopeampi rytmi. Tällä tunnilla tehdään enemmän inversioita eli asentoja pää alaspäin.

Aerial-jooga on laji, jossa tavallisten joogaliikkeiden tukena käytetään katosta roikkuvaa, pitkää kangaslenkkiä eli silkkihammockia. ILO Aerial -jooga kehittää tehokkaasti keskivartalon lihaksia, kehonhallintaa sekä parantaa venyvyyttä. Ja mikä parasta, se on huisin hauskaa!

Aerial-joogassa rentoutumisen kautta keho linjataan uudelleen ja oikein. Tämän jälkeen kehoa lähdetään vahvistamaan puhtaiden linjausten kautta.

Ja nyt kaikki istumatyötä tekevät ja selkäkivuista kärsivät huomio! Aerial-jooga on oiva apu sinulle pitämään kehosi kunnossa ja kivut loitolla.

Katosta kiinnitetyn pitkän kangaslenkin avulla voidaan vakauttaa kehon paino ja tehdä siten useita vaativiakin liikkeitä tuetusti ja rauhallisesti. Aerial -ooga vahvistaa lihaksia ja voit lisätä kehosi liikkuvuutta omaan tahtiin.

Ammattitaitoiset Aerial-joogaopettajamme ovat käyneet laadukkaan Aerial-joogaopettajakoulutuksen ja ohjaavat sinua turvallisesti Aerial-joogan saloihin.

Jotta tunti olisi sinulle mahdollisimman ihana, pyydämme sinua ystävällisesti ottamaan huomioon seuraavat turvallisuus­ohjeistukset Aerial-jooga­tunneilla:

 • Kaikki korut kannattaa poistaa ennen tunnin alkua.
 • Suosittelemme myös että laitat pitkät hiukset ponnarille ja puhdistaa meikit pois kasvoiltasi.
 • Suositeltavaa on myös pestä jalat.
 • Teethän liikkeet aina vasta ohjaajan opastuksen jälkeen.
 • Aerial tunnit eivät sovellu raskaana oleville. Voit kokeilla esimerkiksi Yin- tai Kehon & Mielen joogaamme.
 • Jos sinulla on terveydellisiä haasteita, ole yhteydessä lääkäriisi ennen tunnille osallistumista.
 • Tunnille osallistuminen aina vain omalla vastuulla. Pidäthän huolen, että sinulla on voimassaoleva tapaturmavakuutus.

Tervetuloa mukaan!

ILOn pysähtymisen perjantai

– vaihtuvateemaisia yin jooga- ja meditaatiotunteja

Pysähtymisen perjantaissa hemmotellaan ILO Tribeläisiä vaihtuvien rauhoittavien ja rentouttavien teema yin-tuntien tai meditaatioiden muodossa.
 
Tunneilla esimerkiksi mukana kristallimaljoja, koshikelloja tai shamaanirumpuja, jotka johdattelevat sinut rentouttavalle mielikuvamatkalle.
 
Tunnit soveltuvat kaikille. Opettajat ja teemat ilmoitetaan erikseen tunnin varmistuttua varausjärjestelmässä sekä ILO Triben facebook-sivuilla! 
 
Lämpimästi tervetuloa! 🙂
Tervetuloa mukaan!

ILO Energisoiva Flow

– aamuun ja aamupäivään sopiva, dynaaminen flow-joogatunti

Energisoiva Flow on dynaaminen joogatunti, jossa kehon liikkeet yhdistyvät toisiinsa hengityksen johdattamana.

Tämä tunti on suunniteltu sopimaan erityisesti aamuun ja aamupäivään. Tunnin jälkeen voitkin kokea kehossa ja mielessä elinvoimaisuutta, avoimuutta ja luovuutta, mikä luo ihanan lähtökohdan koko loppupäivän seikkailuihin.

Flow-tuntien aikana joogan perusasanat tulevat tutuiksi ja opettajan opastuksella siirrytään kohti virtaavampaa harjoitusta. Tunnit synnyttävät lämpöä kehossa, kehittävät voimaa, kestävyyttä ja joustavuutta.

Tällä tunnilla harjoitellaan välillä myös oman mukavuusalueen ylittämistä turvallisesti ja leikitellen. Ilon kautta uutta kokeillen ilman suorittamista, täydellisyyteen pyrkimistä tai liiallista vakavuutta.

Tunnilla oman kehon kuuntelu on aina äärimmäisen tärkeää. ILOn tunneilla voit aina ottaa lepotauon kun kehosi sitä kaipaa. Olo tunnin jälkeen on useimmiten energisoitunut, vapautunut ja inspiroitunut. Tule kokemaan nautinnollinen hyvän olon tunne!

Tunti soveltuu erityisen hyvin jo joogaan hieman tutustuneille. Kun perusteet ovat hallussa tai olet joskus aiemmin kokeillut joogaa, nautit varmasti flow-joogatunneista.

Mikäli olet vasta-alkaja joogapolullasi, suosittelemme osallistumaan esimerkiksi ILOn Basic-tunneille ennen flow-joogatunteja.

Tervetuloa mukaan!

subscribe & don't be a stranger

Tilaa ILOn uutiskirje