Terms & Conditions

PERUUTUS- JA KÄYTTÖ­EHDOT

ILO Tribe Oy:n käyttöehdot

Päivitetty 19.4.2018

Hyväksymällä nämä käyttöehdot (myöhemmin “Ehdot”) hyväksyt ILO Tribe Company – Online Store & Scheduler -järjestelmän (Palveluntarjoajana MINDBODY Online) ja ILO Tribe Oy:n yleiset käyttöehdot (näihin mainittuihin viitataan myöhemmin sanalla “Palvelu”). Palvelun käyttäminen vaatii rekisteröitymisen asiakaspalvelujärjestelmäämme. Rekisteröitymällä palveluun hyväksyt nämä ehdot ja sitoudut noudattamaan niitä.

ILO Tribe Oy pidättää itsellään yksipuolisen oikeuden muuttaa ehtoja. Tarkistathan ehdot aina tehdessäsi ostoksia.

Käyttäjän rekisteröityminen, vastuut ja velvollisuudet

Online-palveluidemme ja varausjärjestelmämme käyttö edellyttää rekisteröitymistä asiakaspalvelujärjestelmäämme. Rekisteröityminen palveluun on maksutonta.

Palveluun kirjaudutaan osoitteessa: https://clients.mindbodyonline.com/classic/ws?studioid=34484&stype=-98

Samalla sivulla voit myös luoda itsellesi tunnukset palveluun, jos sinulla ei niitä vielä ole. Palveluun voi rekisteröityä joko Facebook-tunnuksilla tai voit luoda omat tunnuksesi. Kirjautuminen ei vaadi Facebook-tiliä, mutta sitä voi käyttää halutessaan.

MINDBODYn omat järjestelmäkäyttöehdot löytyvät täältä: https://www.mindbodyonline.com/privacy-policy.

Rekisteröidyttyäsi pystyt tekemään ostoksia online-kaupassamme ja varaamaan itsellesi paikkoja tunneillemme. Voit milloin vain käydä tarkistamassa tietosi järjestelmästä ja muuttamassa niitä. Käyttäjänä vastaat itse omien tietojesi oikeellisuudesta. Pyydämme, että jätät ainakin sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi, jotta saamme sinuun yhteyden hätätapauksessa.

Käyttääksesi järjestelmää sinun tulee olla vähintään 16-vuotias luonnollinen henkilö.

Olethan tietoinen siitä, että käyttäjänä olet itse vastuussa tunnuksillasi tehdyistä ostoista ja varauksista. Kirjautumalla järjestelmään hyväksyt käyttöehdot ja sitoudut noudattamaan niitä.

ILO Tribe Oy voi tarvittaessa evätä tunnukset, mikäli katsomme sen tarpeelliseksi.

Huomioithan, että ILO Tribe Oy:n Internet-sivulla olevat kuvat ovat omaisuuttamme. Mikäli haluat niitä käyttää kysythän meiltä ensin, onko se mahdollista.

Tuotteiden ostaminen verkko­kaupasta

Tilauksesta lähetetään kuitti asiakkaan sähköpostiin. Tarkistathan tämän takia, että sähköpostiosoitteesi on varmasti oikein.

Joogakortit

Joogakortit ovat henkilökohtaisia ja ne siirtyvät automaattisesti käyttäjätunnuksesi alle varausjärjestelmään. Huomaathan, että tämä takia on tärkeää, että käytät samoja tunnuksia varatessasi ja maksaessasi tunteja järjestelmän kautta. Kortti on elektroninen, eli sitä ei lähetetä sinulle fyysisesti. Halutessasi ostaa lahjakortin katso erilliset ohjeet lahjakorteista alla.

Joogakortteja on erilaisia, jotta voisimme palvella kaikkia asiakkaitamme mahdollisimman hyvin. Huomioithan, että korteilla on tietty voimassaoloaika ja varauduthan esittämään oikeutuksesi alennuskortteihin pyydettäessä.

Lahjakortit

Kun haluat tarjota ystävällesi onnellisuustalomme palveluita, voit ostaa hänelle lahjakortin. Ostaessasi lahjakortin sinulle lähetetään henkilökohtainen lahjakorttikoodi antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tällä koodilla voi lahjan saaja lunastaa lahjan järjestelmässämme tai toimipisteessämme. Mikäli haluat saada kauniin lahjakortin, voit noutaa sen maksutta toimipisteestämme osoitteesta Siltavuorenranta 16, Helsinki. Olemme avoinna 15 minuuttia ennen arkiaamu- sekä lounastuntien alkua ja 20 minuuttia ennen ilta- ja viikonlopputuntien alkua. Voit myös tiedustella kortin noudosta info@ilotribe.com tai puhelimitse +358 50-354 0082 arkisin klo 12-14 välillä.

Palautus- ja peruutusehdot

Palautus- ja peruutusehtomme ovat tuotekohtaisia. Huomioithan ehdot ennen kuin teet ostopäätöksen.

Joogakortit/Viikkotunnit

Pääasiallisesti ostetun kerta- tai anytime-kortin voi peruuttaa vain lääkärintodistuksella, ellei toisin mainita. Kampanjoiden aikaan myytävissä tarjouskorteissa ei ole peruutus- tai muutosoikeutta. Tarkistathan aina kortin voimassaoloajan korttia ostaessasi. Olet lämpimästi tervetullut tunneillemme!

Joogakortit/Erikoistunnit

Pääasiallisesti ostetun erikoistuntikortin voi peruuttaa vain lääkärintodistuksella, ellei toisin mainita. Kampanjoiden aikaan myytävissä tarjouskorteissa ei ole peruutus- tai muutosoikeutta. Tarkistathan aina kortin voimassaoloajan korttia ostaessasi. Sähköpostin kautta ilmoittautuminen ilmoittautumisen yhteydessä on yhtä sitova kuin ennakkoon verkkokaupan kautta maksetut tunnit ja kurssit.

Olet lämpimästi tervetullut tunneillemme!

 

Kurssit ja Workshopit

Tarkistathan aina kortti-/kurssikohtaiset peruutusehdot ostaessasi tuotetta. Jokainen kurssi, koulutus ja workshop on ainutlaatuinen ja juuri tiettyä tarkoitusta varten räätälöity kokonaisuus. Osa näistä palveluista on henkilökohtaisia ja osaan saattaa liittyä hakemuksen lähettäminen. Tarkistathan tämän takia ostokohtaiset ohjeet aina palvelua/tuotetta ostaessasi. Osalle kursseista ja workshopeista on asetettu minimi 5 kpl asiakasmäärä, jotta kurssi toteutetaan. Olet sydämellisesti tervetullut kursseillemme! Sähköpostin kautta ilmoittautuminen ilmoittautumisen yhteydessä on yhtä sitova kuin ennakkoon verkkokaupan kautta maksetut tunnit ja kurssit.

Mikäli muita ehtoja ei mainita kurssin kohdalla, noudatamme seuraavia peruutus- ja palautusehtoja:

  • 30 vuorokautta ja aikaisemmin tehdyistä peruutuksista palautamme 100% x kurssin hinta – 50,00 € toimistomaksu.
  • 29- 14 vuorokautta ennen kurssia tehdyistä peruutuksista palautamme 50% x kurssin hinta – 50,00 € toimistomaksu.
  • Enintään 14 vuorokautta ennen kurssia tehdyistä peruutuksista emme valitettavasti enää palauta rahoja. Kurssin luonteesta riippuen voi osaan hankkia itselleen korvaavan osallistujan.
  • Lääkärintodistuksella palautus on aina 100% x kurssin hinta – 50,00 € toimistomaksu.​​

Rahat palautetaan siihen järjestelmään, jolla maksu on alun perin suoritettu, ellei toisin mainita/sovita.

Huomioithan, että workshoppeja ja kursseja saattaa koskea tarkennetut ehdot, nämä ilmoitetaan kurssi kuvauksessa.

 

Retriitit

Retriiteille ilmoittautuminen on aina sitova, mutta asiakas voi etsiä itselleen korvaajan.  Johtuen siitä, että retriitti on ainutlaatuinen ja juuri tiettyä tarkoitusta varten räätälöity kokonaisuus, joka rakentuu monista eri palasista. Ostamme osan retriittien palveluista ulkopuolelta, joihin meitä sitoo omat peruutusehdot, nämä maksetaan usein ennakkoon. Näin ollen jos antaisimme peruutusoikeuden retriiteille jäisi osuutesi meidän ja muiden retriittiläisten maksettavaksi. Tästä johtuen emme ikäväkyllä voi antaa retriiteille peruutusoikeutta ilmoittautumisen jälkeen.  Sähköpostin kautta ilmoittautuminen ilmoittautumisen yhteydessä on yhtä sitova kuin ennakkoon verkkokaupan kautta maksetut retriitit. Huomioithan, että maksaessasi varausmaksun sitoo se sinut maksamaan koko kurssin kokonaisuudessaan. 

Tuntivaraukset ja tunneille saapuminen

Joogakortit/Viikkotunnit

Etkö pääsekään varaamallesi viikkotunnille? Ei hätää. Voit perua tuntisi vielä 3 tuntia ennen tunnin alkua varausjärjestelmän kautta, sähköpostilla tulleita peruutuksia ei oteta huomioon. Tämän jälkeen peruutus ei ole enää mahdollista ja veloitamme yhden käynnin kortiltasi. Tunneille on saavuttava hyvissä ajoin ennen sovittua aikaa. Ovet aukeavat viimeistään 20 min ennen tunnin alkua. Myöhästymistapauksissa tunneille ei pääse enää sisälle aloituksen jälkeen. Näin voimme taata muille harjoittelijoillemme harjoitusrauhan. Myöhästymistapauksissa tuntien hintaa ei korvata asiakkaalle.

Huomioithan, että joogakorttimme ovat henkilökohtaisia ja niitä ei siis saa käyttää ystävän kanssa yhdessä.

Olet Lämpimästi Tervetullut ILOon!

Huomioithan, että mikäli sinulla on maksamattomia suorituksia, perimme ne ensin ennen kuin voit varata ja osallistua uudestaan tunnille.

Joogakortit/Erikoistunnit

Koska erikoistunnit ovat spesiaaleja tunteja ja niiden järjestäminen vaatii opettajilta suurempaa vaivaa, niin pääasiallisesti varatun erikoistunnin voi peruuttaa ainoastaan lääkärintodistuksella tai hankkia itselleen sijaisen. Erikoistuntien peruuttaminen tapahtuu sähköpostitse, jossa liitteenä kuva lääkärintodistuksesta. Ilmoita myös sijaisesi nimi sähköpostitse (sijaisen hankkiminen tunneille koskettaa ainoastaan erikoistunteja, normaalit viikkotunnit ovat henkilökohtaisia). Tunneille on saavuttava hyvissä ajoin ennen sovittua aikaa. Ovet aukeavat viimeistään 20 min ennen tunnin alkua. Myöhästymistapauksissa tunneille ei pääse enää sisälle aloituksen jälkeen. Näin voimme taata muille harjoittelijoillemme harjoitusrauhan. Myöhästymistapauksissa tuntien hintaa ei korvata asiakkaalle.

Olet Lämpimästi Tervetullut ILOon!

Huomioithan, että mikäli sinulla on maksamattomia suorituksia, perimme ne ensin ennen kuin voit varata ja osallistua uudestaan tunnille

Kurssit

Etkö pääsekään kurssisi viikkotunnille? Ei hätää. Voit perua tuntisi vielä 3 tuntia ennen tunnin alkua. Tämän jälkeen peruutus ei ole enää mahdollista ja veloitamme yhden käynnin kortiltasi. Kursseilta jääneet tuntisi voit korvata millä vain ILO Tribe viikkotunneista.

Tunneille on saavuttava hyvissä ajoin ennen sovittua aikaa. Ovet aukeavat viimeistään 20 min ennen tunnin alkua. Myöhästymistapauksissa tunneille ei pääse enää sisälle aloituksen jälkeen. Näin voimme taata muille harjoittelijoillemme harjoitusrauhan. Myöhästymistapauksissa tuntien hintaa ei korvata asiakkaalle.

Olet Lämpimästi Tervetullut ILOon!

Huomioithan, että mikäli sinulla on maksamattomia suorituksia, perimme ne ensin ennen kuin voit varata ja osallistua uudestaan tunnille.

Vastuuvapautus

Olet lämpimästi tervetullut sellaisena kuin olet! Pidäthän itsestäsi huolta ja jääthän lepäämään, mikäli olet sairaana. Muista myös aina kertoa ohjaajalle, mikäli sinulla on pitkäaikaisia sairauksia tai vammoja. Noudatathan aina ohjaajan antamia ohjeita – erityisesti Aerial-tunneilla. Tällöin joogaaminen on mahdollisimman turvallista ja nautinnollista.

Tunneille ja kursseille osallistuminen tapahtuu omalla vastuulla ja asiakkaan velvollisuutena on huolehtia, että hänellä on voimassa oleva tapaturmavakuutus. ILO Tribe Oy ei korvaa tuntien aikana mahdollisesti tapahtuvia tai niistä mahdollisesti seuraavia sairastapauksia tai loukkaantumisia. ILO Tribe Oy ei vastaa omaisuudestasi.

Tekijänoikeudet ja verkkosivujemme materiaali

Tekijänoikeudet rajoittavat sivuilla julkaistujen materiaalien kopioimista ja jakamista. Palveluiden sisältämän aineiston omistusoikeus sekä kaikki tekijänoikeudet kuuluvat ILO Tribe Oy:lle. Tämä koskee verkkosivuillamme olevia tekstejä, kuvia ja muuta sisältöä, ellei toisin mainita. Kaikki oikeudet pidätetään.

MUISTATHAN, ETTÄ OLET VASTUUSSA OMASTA TERVEYDESTÄSI JA ITSESI KUUNTELEMISESTA. KUKAAN MUU EI VOI TIETÄÄ YHTÄ HYVIN KUIN SINÄ, MIKÄ ON SINUN PARHAAKSESI.

Sydämellisesti tervetuloa ILOon!

Oikeudet muutoksiin pidätetään