Terms & Conditions

PERUUTUS- JA KÄYTTÖ­EHDOT

ILO TRIBE OY:N KÄYTTÖEHDOT

 

Päivitetty 10.3.2020 

Hyväksymällä nämä käyttöehdot (myöhemmin “Ehdot”) hyväksyt ILO Tribe Company – Online Store & Scheduler -järjestelmän (Palveluntarjoajana MINDBODY Online) ja ILO Tribe Oy:n yleiset käyttöehdot (näihin mainittuihin viitataan myöhemmin sanalla “Palvelu”). Palvelun käyttäminen vaatii rekisteröitymisen asiakaspalvelujärjestelmäämme. Rekisteröitymällä palveluun hyväksyt nämä ehdot ja sitoudut noudattamaan niitä.

ILO Tribe Oy pidättää itsellään yksipuolisen oikeuden muuttaa ehtoja. Tarkistathan ehdot aina tehdessäsi ostoksia.

 

KÄYTTÄJÄN REKISTERÖITYMINEN, VASTUUT JA VELVOLLISUUDET

 

Online-palveluidemme ja varausjärjestelmämme käyttö edellyttää rekisteröitymistä asiakaspalvelujärjestelmäämme. Rekisteröityminen palveluun on maksutonta.

Palveluun kirjaudutaan osoitteessa: https://clients.mindbodyonline.com/classic/ws?studioid=34484&stype=-98

Samalla sivulla voit myös luoda itsellesi tunnukset palveluun, jos sinulla ei niitä vielä ole. Palveluun voi rekisteröityä joko Facebook-tunnuksilla tai voit luoda omat tunnuksesi. Kirjautuminen ei vaadi Facebook-tiliä, mutta sitä voi käyttää halutessaan.

MINDBODYn omat järjestelmäkäyttöehdot löytyvät täältä: https://www.mindbodyonline.com/privacy-policy.

Rekisteröidyttyäsi pystyt tekemään ostoksia online-kaupassamme ja varaamaan itsellesi paikkoja tunneillemme. Voit milloin vain käydä tarkistamassa tietosi järjestelmästä ja muuttamassa niitä. Käyttäjänä vastaat itse omien tietojesi oikeellisuudesta. Pyydämme, että jätät ainakin sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi, jotta saamme sinuun yhteyden hätätapauksessa.

Käyttääksesi järjestelmää sinun tulee olla vähintään 16-vuotias luonnollinen henkilö.

Olethan tietoinen siitä, että käyttäjänä olet itse vastuussa tunnuksillasi tehdyistä ostoista ja varauksista. Kirjautumalla järjestelmään hyväksyt käyttöehdot ja sitoudut noudattamaan niitä.

ILO Tribe Oy voi tarvittaessa evätä tunnukset, mikäli katsomme sen tarpeelliseksi.

Huomioithan, että ILO Tribe Oy:n Internet-sivulla olevat kuvat ja sisältö ovat omaisuuttamme. Mikäli haluat niitä käyttää kysythän meiltä ensin, onko se mahdollista.

 

TUOTTEIDEN OSTAMINEN VERKKO­KAUPASTA

Tilauksesta lähetetään kuitti asiakkaan sähköpostiin. Tarkistathan tämän takia, että sähköpostiosoitteesi on varmasti oikein.

Joogakortit

Joogakortit ovat henkilökohtaisia ja ne siirtyvät automaattisesti käyttäjätunnuksesi alle varausjärjestelmään. Huomaathan, että tämä takia on tärkeää, että käytät samoja tunnuksia varatessasi ja maksaessasi tunteja järjestelmän kautta. Kortti on elektroninen, eli sitä ei lähetetä sinulle fyysisesti. Halutessasi ostaa lahjakortin katso erilliset ohjeet lahjakorteista alla. 

Joogakortteja on erilaisia, jotta voisimme palvella kaikkia asiakkaitamme mahdollisimman hyvin. Huomioithan, että korteilla on tietty voimassaoloaika ja varauduthan esittämään oikeutuksesi alennuskortteihin pyydettäessä.

 

Lahjakortit 

Kun haluat tarjota ystävällesi yrityksemme palveluita, voit ostaa hänelle lahjakortin. Ota silloin yhteyttä osoitteeseen info@ilotribe.com, niin sovimme kortin maksusta ja toimituksesta tapauskohtaisesti. 

 

YRITYKSEN OIKEUDET, KÄYTTÖ-, PALAUTUS- JA PERUUTUSEHDOT, SEKÄ MUUT EHDOT 

Palautus- ja peruutusehtomme ovat tuotekohtaisia. Huomioithan ehdot ennen kuin teet ostopäätöksen.

Yrityksen oikeudet sekä muut ehdot

Tuntien määrää  voidaan rajoittaa kesällä ja pyhäpäivinä sekä niiden läheisyydessä. Tarkista aina voimassa olevat ajat ajanvaraus-järjestelmässämme. Pyrimme aina hankkimaan opettajalle sijaisen hänen estyessä tulemaan paikalle, mutta mikäli emme saa sijaista, tunti voidaan joutua perumaan. Ilmoitamme tästä aina henkilökohtaisesti asiakkaille puhelimitse tai sähköpostitse. Suosittelemme jättämään puhelinnumeron järjestelmään tätä varten. Yritys ei ole vastuussa kortin oston jälkeen tuntien sopivuudesta ostajan omaan aikatauluun.

Yrityksellä on oikeus muuttaa toisiin tiloihin ja/tai kunnostaa tilojaan.  Mikäli yritys muuttaa toisiin tiloihin ja/tai yrityksen tiloja kunnostetaan ja toiminta joudutaan keskeyttämään tai tuntien määrää vähentämään muutosten ajaksi tai vaikuttaa se jotenkin muuten ennakkoon ilmoitettuihin tunteihin, ilmoitetaan tästä asiakkaalle mahdollisuuksien mukaan 2kk ennen muutosta sähköpostitse, tai heti kun mahdollista (esim. yllättävät muutostyöt). Yritys ei ole korvausvelvollinen asiakkaalle käyttämättä jääneistä korteista. Yrityksellä on oikeus lopettaa toimintansa ja tuntien pitäminen sekä muuttaa toimintansa luonnetta. Tästä ilmoitetaan asiakkaille sähköpostitse viimeistään 2kk ennen toiminnan loppumista, mikäli mahdollista. Jos toiminta loppuu tai muuttuu yrityksestä riippumattomista syistä nopeammin, ilmoitetaan asiasta asiakkaille sähköpostitse heti kuin mahdollista. Yritys ei ole asiakkaalle korvausvelvollinen käyttämättä jääneistä korteista. Yritys informoi tärkeistä muutoksista sähköpostitse, asiaks on itse vastuussa informaation hakemisesta jollei halua vastaanottaa sähköpostiviestejä. Sähköpostit lähtetään kaikille asiakkaille, jotka ovat asiakasrekisterijärjestelmässä (Mindbody) antaneet luvan sähköpostiviestintään. Voit tarkastaa ja muuttaa itse oletko antanut luvan tähän kohdassa ”MY INFO -> PROFILE -> PERSONAL -> EDIT -> Raksi ruutuun NEWS AND PROMOS -> SAVE .  Ilmoitamme kaikista suurista muutoksista myös internet sivuillamme kohdassa NEWS. 

 

Joogakortit/Viikkotunnit

Pääasiallisesti ostetun kerta- tai anytime-kortin voi peruuttaa vain lääkärintodistuksella, ellei toisin mainita. Kampanjoiden aikaan myytävissä tarjouskorteissa ei ole peruutus- tai muutosoikeutta, edes lääkärintodistuksella. Tarkistathan aina kortin voimassaoloajan korttia ostaessasi. 

Anytime kortit:

Anytime kortti aktivoituu ostopäivästä lähtien. 

Kertakortit:

Kertakortti tulee aktivoida 30 päivän sisällä ostopäivästä. Tarjouskampanjakorteissa saatta olla eri aktivoitumisaika ja siitä ilmoitetaan kortin oston yhteydessä erikseen. 

 

HUOM! Muutoksia korttien aktivointiin vuoden 2019 alusta:

– Vuoden alusta eteenpäin ostetut joogakortit tulee aktivoida 30 päivän sisällä ostohetkestä.  Kortti aktivoituu tekemällä varauksen tai tulemalla tunnille. Tämän jälkeen kortti on voimassa normaalin voimassaoloajan. 

18.1.2019 eteenpäin: Korttien aktivointuminen muuttuu niin, että kaikki sarja- ja anytime kortit astuvat voimaan ostopäivästä alkaen.

– Sähköpostiisi tulevasta kuitista näkee, mikä käytäntö koskee sinun korttiasi. Siellä on myös muita hyviä ohjeita, jotka kannattaa vilkaista

 

Joogakortit/Erikoistunnit

Korttien osto on sitova ja niitä ei voi perua. Paikan voi aina luovuttaa ystävälle. Tarkistathan aina kortin voimassaoloajan korttia ostaessasi. Sähköpostin kautta ilmoittautuminen on yhtä sitova kuin ennakkoon verkkokaupan kautta maksetut tunnit ja kurssit.

Olet lämpimästi tervetullut tunneillemme!

Kurssit ja Workshopit

Tarkistathan aina kortti-/kurssikohtaiset peruutusehdot ostaessasi tuotetta. Jokainen kurssi, koulutus ja workshop on ainutlaatuinen ja juuri tiettyä tarkoitusta varten räätälöity kokonaisuus. Osa näistä palveluista on henkilökohtaisia ja osaan saattaa liittyä hakemuksen lähettäminen. Tarkistathan tämän takia ostokohtaiset ohjeet aina palvelua/tuotetta ostaessasi. Osalle kursseista ja workshopeista on asetettu minimi kpl asiakasmäärä, jotta kurssi toteutetaan. Olet sydämellisesti tervetullut kursseillemme! Sähköpostin kautta ilmoittautuminen ilmoittautumisen yhteydessä on yhtä sitova kuin ennakkoon verkkokaupan kautta maksetut tunnit ja kurssit.

Mikäli muita ehtoja ei mainita kurssin kohdalla, noudatamme seuraavia peruutus- ja palautusehtoja:

  • 30 vuorokautta ja aikaisemmin tehdyistä peruutuksista palautamme 100% x kurssin hinta – 50,00 € toimistomaksu.
  • Enintään 30 vuorokautta ennen kurssia tehdyistä peruutuksista emme valitettavasti enää palauta rahoja. Kurssin luonteesta riippuen voi osaan hankkia itselleen korvaavan osallistujan.
  • Lääkärintodistuksella palautus on aina 100% x kurssin hinta – 50,00 € toimistomaksu.​​

Rahat palautetaan siihen järjestelmään, jolla maksu on alun perin suoritettu, ellei toisin mainita/sovita.

Huomioithan, että workshoppeja ja kursseja saattaa koskea tarkennetut ehdot, nämä ilmoitetaan kurssi kuvauksessa.

 

Retriitit

Retriiteille ilmoittautuminen on aina sitova, mutta asiakas voi etsiä itselleen korvaajan.  Johtuen siitä, että retriitti on ainutlaatuinen ja juuri tiettyä tarkoitusta varten räätälöity kokonaisuus, joka rakentuu monista eri palasista. Ostamme osan retriittien palveluista ulkopuolelta, joihin meitä sitoo omat peruutusehdot, nämä maksetaan usein ennakkoon. Näin ollen jos antaisimme peruutusoikeuden retriiteille jäisi osuutesi meidän ja muiden retriittiläisten maksettavaksi. Tästä johtuen emme ikävä kyllä voi antaa retriiteille peruutusoikeutta ilmoittautumisen jälkeen.  Sähköpostin kautta ilmoittautuminen ilmoittautumisen yhteydessä on yhtä sitova kuin ennakkoon verkkokaupan kautta maksetut retriitit. Huomioithan, että maksaessasi varausmaksun sitoo se sinut maksamaan koko kurssin kokonaisuudessaan.

 

TUNTIVARAUKSET JA TUNNEILLE SAAPUMINEN

 

Joogakortit/Viikkotunnit

Etkö pääsekään varaamallesi viikkotunnille? Ei hätää. Voit perua tuntisi vielä 3 tuntia ennen tunnin alkua varausjärjestelmän kautta, sähköpostilla tulleita peruutuksia ei oteta huomioon. Tämän jälkeen peruutus ei ole enää mahdollista ja veloitamme yhden käynnin kortiltasi. Tunneille on saavuttava hyvissä ajoin ennen sovittua aikaa. Ovet aukeavat viimeistään 20 min ennen tunnin alkua. Myöhästymistapauksissa tunneille ei pääse enää sisälle aloituksen jälkeen. Näin voimme taata muille harjoittelijoillemme harjoitusrauhan. Myöhästymistapauksissa tuntien hintaa ei korvata asiakkaalle.

Huomioithan, että joogakorttimme ovat henkilökohtaisia ja niitä ei siis saa käyttää ystävän kanssa yhdessä.

Olet Lämpimästi Tervetullut ILOon!

Huomioithan, että mikäli sinulla on maksamattomia suorituksia, perimme ne ensin ennen kuin voit varata ja osallistua uudestaan tunnille.

 

Joogakortit/Erikoistunnit

Koska erikoistunnit ovat spesiaaleja tunteja ja niiden järjestäminen vaatii opettajilta suurempaa vaivaa, jolloin ilmoittautuminen on sitova ja osallistumista ei voi perua, aina voit toki hankkia itselleen sijaisen. (sijaisen hankkiminen tunneille koskettaa ainoastaan erikoistunteja, normaalit viikkotunnit ovat henkilökohtaisia). Tunneille on saavuttava hyvissä ajoin ennen sovittua aikaa. Ovet aukeavat viimeistään 10 min ennen tunnin alkua. Myöhästymistapauksissa tunneille ei pääse enää sisälle aloituksen jälkeen. Näin voimme taata muille harjoittelijoillemme harjoitusrauhan. Myöhästymistapauksissa tuntien hintaa ei korvata asiakkaalle.

Olet Lämpimästi Tervetullut ILOon!

Huomioithan, että mikäli sinulla on maksamattomia suorituksia, perimme ne ensin ennen kuin voit varata ja osallistua uudestaan tunnille

 

Kurssit

Etkö pääsekään kurssisi viikkotunnille? Ei hätää. Voit perua tuntisi vielä 3 tuntia ennen tunnin alkua ilmoittamalla tästä ohjaajalle henkilökohtaisesti. Tämän jälkeen peruutus ei ole enää mahdollista ja veloitamme yhden käynnin kortiltasi. Kursseilta jäänee ajoissa ohjaajalle ilmoitetut tuntisi voit korvata millä vain ILO Tribe viikkotunneista kurssin aikana, tai muilla erikseen sovituilla tavoilla, jotka ilmoitetaan kurssikuvauksessa.

Tunneille on saavuttava hyvissä ajoin ennen sovittua aikaa. Ovet aukeavat viimeistään 10 min ennen tunnin alkua. Myöhästymistapauksissa tunneille ei pääse enää sisälle aloituksen jälkeen. Näin voimme taata muille harjoittelijoillemme harjoitusrauhan. Myöhästymistapauksissa tuntien hintaa ei korvata asiakkaalle.

Olet Lämpimästi Tervetullut ILOon! 

Huomioithan, että mikäli sinulla on maksamattomia suorituksia, perimme ne ensin ennen kuin voit varata ja osallistua uudestaan tunnille.

 

VASTUUVAPAUTUS

Olet lämpimästi tervetullut sellaisena kuin olet! Pidäthän itsestäsi huolta ja jääthän lepäämään, mikäli olet sairaana. Muista myös aina kertoa ohjaajalle, mikäli sinulla on pitkäaikaisia sairauksia tai vammoja. Noudatathan aina ohjaajan antamia ohjeita – erityisesti Aerial-tunneilla. Tällöin joogaaminen on mahdollisimman turvallista ja nautinnollista.

Tunneille ja kursseille osallistuminen tapahtuu omalla vastuulla ja asiakkaan velvollisuutena on huolehtia, että hänellä on voimassa oleva tapaturmavakuutus. ILO Tribe Oy ei korvaa tuntien aikana mahdollisesti tapahtuvia tai niistä mahdollisesti seuraavia sairastapauksia tai loukkaantumisia. ILO Tribe Oy ei vastaa omaisuudestasi.

 

TEKIJÄNOIKEUDET JA VERKKOSIVUJEMME MATERIAALI

Tekijänoikeudet rajoittavat sivuilla julkaistujen materiaalien kopioimista ja jakamista. Palveluiden sisältämän aineiston omistusoikeus sekä kaikki tekijänoikeudet kuuluvat ILO Tribe Oy:lle. Tämä koskee verkkosivuillamme olevia tekstejä, kuvia ja muuta sisältöä, ellei toisin mainita. Kaikki oikeudet pidätetään.

 

Muuta:

MUISTATHAN, ETTÄ OLET VASTUUSSA OMASTA TERVEYDESTÄSI JA ITSESI KUUNTELEMISESTA. KUKAAN MUU EI VOI TIETÄÄ YHTÄ HYVIN KUIN SINÄ, MIKÄ ON SINUN PARHAAKSESI.

Sydämellisesti tervetuloa ILOon!

Oikeudet muutoksiin pidätetään