ILO Tribe Oy on kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin joogastudio ja kohtaamispaikka. Tarjoamme jooga­tuntien lisäksi paikan pysähtymiselle sekä henkisen kasvun matkoja eri­laisten erikois­tuntien, work­shoppien, retriitti­päivien ja valmennusten muodossa.
Ihanassa onnellisuustalossamme Pitkänsillan kupeessa.

Etsimme tiimiimme harjoittelijoita joulu/tammikuusta eteenpäin. Harjoittelu ajanjakso voi

1) kuulua opintoihisi tai

2) olet työtön työnhakija ja haluat tulla meille työkokeiluun.

Toivomuksena olisi, että olisit iloinen, avoin, ahkera ja helposti lähestyttävä sekä sydämellinen. Tulet helposti toimeen muiden kanssa ja nautit työskentelystä tiimissä sekä itsenäisistä tehtävistä. Jooga ja kokonaisvaltainen hyvinvointi ovat lähellä sydäntäsi.

Harjoittelijana pääset osallistumaan monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina perusrutiineista, ideointiin ja toteuttamiseen. Työtehtäväsi tulevat liittymään esimerkiksi tilojen viihtyvyydestä huolehtiminen (somistamista, askartelua, maalausta, siivousta, kukkien hakemista ja asettelua, kukkien istuttamista), asiakaspalvelua joogan vastaanotossa sekä osallistumista erilaisten tapahtumien, viestinnän ja markkinoinnin suunnitteluun ja toteuttamiseen. Kiinnostuksen kohteesi pyritään ottamaan huomioon harjoittelujakson työtehtävissä.

Harjoittelu alkaa sopimuksen mukaan:
Elokuun aikana
Kesto n. 3-6 kuukautta

Tarjoamme ihanan ja inspiroivan harjoittelupaikan lisäksi sinulle mahdollisuuden joogata harjoittelusi ajan ilmaiseksi monipuolisilla joogatunneillamme.

Kysythän jos jokin asia jäi vielä pohdituttamaan. Voit hakea harjoittelupaikkaa lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksen osoitteeseen info@ilotribe.com. Kerrothan hakemuksessasi lyhyesti itsestäsi, kuka olet, mistä pidät, mitä osaat ja mitä haluaisit kehittää itsestäsi.

Sydämellisin terveisin ILOn tiimi

Share This