Hei ihanat heimolaiset,

ILO on ehtinyt toimimaan jo lähes kaksi upeaa vuotta. Matkalle on mahtunut ihania kohtaamisia ja paljon hienoja kokemuksia. Me, Ansku ja Jossu olemme oppineet valtavasti tällä matkalla. Jooga on viime vuosien aikana saanut paljon lisää suosiota, mikä on mahtavaa, sillä jooga tuo niin paljon hyvää elämäämme. Samalla toki kilpailu on koventunut, ainakin Helsingissä. 

Uskalsimme tarttua unelmaamme pari vuotta sitten ja ostimme joogastudion. Elämä kuitenkin tuo muutoksia, joihin kaikkiin ei aina pysty varautumaan etukäteen ja unelmiemme tilan menetys aiheutti liiketoiminnallemme sen verran ison kolauksen, heti yrityksen alkumetreillä, josta ollut vaikea toipua. Joudumme nyt siis, haikein mielin, mutta silti luottavaisina tulevaan, luopumaan ILOsta osakeyhtiönä. Suljemme yrityksen tämän kevään aikana ja pidämme tunteja aina toukokuun lopulle asti. Mutta ilmoittautuminen tunneillemme on mahdollista ainoastaan 29.3 asti, koska rahaliikenteemme loppuu maaliskuuhun.  

Pyydämme heimolaisten tukea, apua ja ymmärrystä näille loppumetreille. 

Tarvitsemme rahaa ihan loppuun asti sillä yrityksen sulkeminen ei ole ilmaista. Myös ILOn toiminnan ollessa niin nuori ja isojen muutosten takia emme esimerkiksi itse ole voineet nostaa palkkaa koko ILOn toiminnan aikana. 

Toivommekin näkevämme monet tutut ja vielä tuntemattomat heimolaiset näiden viimeisten kuukausien aikana tunneillamme. Jo yksikin osallistuminen auttaa meitä selviytymään loppuun asti kuivin jaloin. Luonnollisesti tuntien laatu tulee olemaan lempeän loistavaa ILOa loppuun asti. 

Myymme käyntejä tunneillemme Mindbodyssa tai Holvissa aina 29.3.2020 asti. Kortilla paikan päällä, sekä Smartumin Mobiililla ja Smartum kortilla voi maksaa 20.3. asti. Muita liikuntaetuja sekä käteistä emme enää vastaanota.

Olemme lisänneet tunneille mahdollisuuden osallistua myös kannatus/kiitos hinnalla, jolloin halutessasi voit maksaa hieman enemmän ja auttaa meitä tätä kautta.

ILOn loppukevään aikataulu: 

Pysähtymisen Perjantai: 2h Yin jooga ja Rumpurentoutus @Yogabase Helsinki

AJANKOHDAT:

PE 20.3. klo 18:00 – 20:00

PE 17.4. klo 18:00 – 20:00 (ilm. 29.3 mennessä)

 • Kertamaksu: 25 €
 • Kannatushinta: 30 €
 • Kannatushinta 35 €
 • Kaverin kanssa: 40€

ILO Erikoistunti: 3 tunnin Tietoisuuden Yinjooga, Jooganidra ja resonoiva Äänimaailma @Pranama Kallio

SU 26.HUHTIKUUTA / Pranama Kallio 11:30-14:30 (ilm. 29.3 mennessä)

SU 17.TOUKOKUUTA / Pranama Kallio 11:30-14:30 (ilm. 29.3 mennessä)

 • Kertamaksu: 40 €
 • Kannatushinta: 45 €
 • Kannatushinta 50 €
 • Kaverin kanssa: 70€

Tribe Kurssi: Chakra Flow ja Essential Oils @Yogabase Helsinki

TORSTAISIN klo: 19:00 – 20:30

 • Kertamaksu: 20€ (mahdollista ilmoittautua 29.3 asti, ei sisällä kurssimateriaaleja) Voit ilmoittautua myös loppukevään tunneille.

Kurssi loppukevät: 2.4. – 21.5. (8x)

 • Yhdelle: 140€  (8 x 90 min)
 • Kaverin kanssa 260€  (2x8x90MIN) 
 • Kannatushinnat kts MindBody

Kiitos näistä kaikista hetkistä kanssanne ja yhteistyöstä. Olemme kiitollisia kaikista asiakkaistamme ja opettajista, sekä yhteistyökumppaneistamme tähän asti ja toivomme, että näemme pian uudestaan. Ilman teitä emme olisi voineet toteuttaa unelmaamme. Jatkamme vielä molemmat varmasti joogan saralla tavalla tai toisella yhdessä ja erikseen. Aika näyttää miten! 

Meidän liikkeitämme voi seurata täällä:

Ansku

Jossu

Rakkain terveisin ja ihania hetkiä muistellen,

Ansku ja Jossu

Oikeus muutoksiin pidätetään.

Share This