Anna tänä jouluna lahjaksi ILOa itsellesi ja lähimmillesi!

Suositut lahjakorttimme joogatunneille ilahduttavat varmasti pukinkontissa. Voit hankkia lahjat helposti netistä ja välttää jouluruuhkat.

ILOn Joulutarjoukset 14.-23.12:

LAHJAKORTIT

Kaikki kortit voimassa 2kk 2.1 alkaen. Joulutarjoukset ovat myynnissä 23.12.2018 asti.

LAHJAKORTTIEN AKTIVOINTI: Lahjakorttina ostetut tarjousjoogakortit tulee aktivoida lähettämällä lahjakortin tiedot sähköpostitse: media@ilotribe.com  27.12.2018 – 14.1.2019 välisenä aikana. Lähetä seuraavat tiedot: 1) kuva tai pdf lahjakortista, 2) omat tietosi: nimi ja sähköpostiosoite. Sähköposti tarkistetaan ainoastaan arkipäivisin ja kunakin päivänä kello 15:00 mennessä tulleet sähköpostit huomioidaan. Pääset varaamaan tunteja seuraavaan päivään mennessä. Kun korttisi on aktivoitu tulee sinulle siitä ilmoitus sähköpostitse. 🙂 Tämä poikkeusrjärjestely koskee vain ILOn Holvi onlinekaupasta ostettuja joulukamppanja lahjakortteja, ei Mindbodysta ostettuja omia tarjouskotteja.

HUOM. Kampanjan joogakortit ovat tarjouskortteja, eikä niissä siksi ole palautus- eikä muutosoikeutta. Niitä ei myöskään voi yhdistää muihin tarjouksiin.  Kortteihin ei siis voi hakea pidennyksiä edes lääkärintodistuksella.

ILOista Joulua!

 

#ilotribe #joulutarjous #jooga #yoga #joululahja #lahjakortti #yogalove #krunikka #hakaniemi #joogastudio

 

Share This