MALLU LAINE

”Mallu on kuplivan iloinen ja ihanan herkkä joogaopettaja. Hänen tunneillaan on mahdollisuus päästää irti ja sukeltaa itseesi syvemmin.”

Harjoituksessa minulle on tärkeää joogan universaali kieli, joka toivottaa mukaan harjoitukseen aivan kaikki ulkonäköön, kokoon tai vakaumukseen katsomatta. Lähtökohtaisesti joogassa pyritään siihen miltä asento tuntuu, eikä siihen miltä se näyttää. Jooga antaa myös työkaluja arkeen, joka usein on kiireistä ja ärsykkeitä tulvillaan.

Jooga on arjessa tukemassa oman kehon hyvinvointia ja auttaa minua astman hyvän hoitotasapainon ylläpidossa. Jooga on auttanut myös kuntouttamaan kehoani raskausajan jälkeen. Elämän eri vaiheissa joogan merkitys on vaihdellut; olen löytänyt joogasta myös mielenrauhaa, iloa, voimaa ja aikaa pysähtyä kuuntelemaan kehoa ja mieltä.

Toivon joogaharjoituksen herättävän huomaamaan kerta kerran jälkeen siihen, että olemme kaikki osana ihmisyyttä ja inhimillisyyttä.

Kuin myös jaettua vastuunkantoa kaikesta elävästä ja äiti Maasta, iloa, elämän energiaa, rakkautta ja kauneutta. Toivoisin, että harjoitus antaa aikaa, jossa on mahdollista pohtia ja oppia uudelleen siitä kuka itse todella olet ja miten näyt ympärillesi.

Toivon, että jaetussa ja henkilökohtaisessa oppimisen kokemuksessa olisi mahdollisuus päästää irti vertailusta ja mahdollistaa kohtaamisia empatian ja lempeyden kautta, jotta meillä olisi mahdollisuus muistaa ja ymmärtää, ettei kenenkään elämä ole täydellistä.

Käymme läpi samoja asioita – vain eri aikoihin.

Jonkun asanaharjoitus voi näyttää ulospäin lähes virheettömän kauniilta, vaikka yksityiselämä olisikin täysin solmussa tai kävisi läpi joitain muita täysin inhimillisiä haasteita.

Jokainen kerta matolla on harjoitus.

Jokainen hengitys on muistutus elämän lahjasta – sinussa on henki joka kulkee.

“It’s a journey – No one is ahead of you or behind. You are not advanced or less enlightened. You are exactly where you need to be. It’s not a contest, it’s life. We are all teachers and we are all students.“ – Proverb

subscribe & don't be a stranger

Tilaa ILOn uutiskirje