SANNA LAUKKANEN

”Sannan sydäntä lähellä on se, miten jooga soveltuu ihan kaikille iästä, koosta ja kunnosta riippumatta. Hän on opettajana rauhallinen ja lämmin.”

Mielestäni joogassa ei ole kyse notkeudesta tai näyttävistä asennoista. Kehosi ja mielesi ovat ainutlaatuisia. Jooga sopii kaikenikäisille ja kokoisille, myös kuntoutujille, kroonisten sairauksien kanssa eläville ja liikuntarajoitteisille. Minulle on tärkeää, että saat maistiaisia siitä, millainen harjoitus sopii juuri sinulle ja myös vinkkejä siihen, miten voit harjoitella joogaa omassa arjessasi. Tunneillani tykkään yhdistellä elementtejä eri joogasuuntauksista sekä rentoutusmenetelmistä, meditaatiosta, mindfulnessista ja hengitysharjoituksista.

Oma joogapolkuni alkoi noin yhdeksän vuotta sitten ja valmistuin joogaopettajaksi HIMA Happinessista vuonna 2015 (RYT200). Lisäksi olen opiskellut esteetöntä ja traumainformoitua joogaa. Olen intohimoisen kiinnostunut erityisesti joogan positiivisista ja hoitavista vaikutuksista hyvinvointiimme. Minua itseäni jooga on ohjannut matkalle kohti omaa sisintäni ja auttanut elämään kroonisen tasapainosairauteni kanssa.

subscribe & don't be a stranger

Tilaa ILOn uutiskirje