ILO tuo uutuutena lokakuussa valikoimiinsa Sisäisen Harmonian valmennuspaketit. Joita kuusi ensimmäistä pääsee testaamaan pilottipaketin muodossa.

Sisäisen Harmonian valmennukset on suunniteltu sinulle, joka kaipaat syvempää yksilöllistä tutkiskelua harjoitukseesi. Voit valita valmennuksen joko henkisenä suuntana tai kehollisempana.

Sisäinen Harmonia syntyy monen asian summana ja se on kokonaisvaltaisempaa hyvinvointia, jossa keho, mieli ja henkinen puoli toimivat harmonisena kokonaisuutena. Meille kaikille tuo harmonia syntyy eri palasista.
Sisäisen Harmonian valmennus rakentuu sinun tarpeidesi pohjalta henkilökohtaisesti. Pääset sukeltamaan syvemmälle omaan sisäisen harmoniasi maailmaan ja oppimaan sinun peruspilareitasi sen ylläpitämiseen.

 

Sisäinen Harmonia ja Henkinen valmennus.

Tässä Henkisen valmennuksen Sisäisen Harmonian paketissa saat joogan asanaharjoituksen rinnalle myös henkisiä tietoisuuden harjoituksia, joiden kautta oma harjoituksesi muuttuu syvemmäksi tutkiskelumatkaksi.

Tämä valmennus sopii sinulle, jos haluat syventää asanaharjoitustasi syvemmäksi henkisemmäksi matkaksi. Etenkin sinulle, jos haluat tuoda enemmän sisäistä maailmaasi näkyville ensin itsellesi ja myöhemmin myös muille.

 

Sisäinen Harmonia ja Joogan yksityisvalmennus

Jos taas valitset yksilövalmennuksen joogan puolelta, saat enemmän henkilökohtaista apua asanaharjoitukseen ja tukea mm. asanoiden tekniikan kanssa. Tutkitte myös energeettistä osaa joogassa ja sitä miten sen huomioiminen tukee harjoitustasi. Tämä valmennus sopii sinulle, jos sinusta tuntuu, että tarvitset henkilökohtaisempaa apua asanoiden kanssa ja kaipaat yksilöidympää opastusta joogan parissa.

 

Sisäisen Harmonian Pilottipaketti

Kumpikin valmennus sisältää näin pilottipaketin muodossa kolme valmennuskertaa sekä 5 kerran joogakortin eli yhteensä 8 kerran harmonisoitumisen matkan. Lisäksi saat kolmen kerran henkilökohtaisten yksilövalmennusten välille yksilöityjä tehtäviä ja harjoituksia kotiin. Jotka tukevat harmonisoitumista myös tapaamisten ja tuntien välillä.

Sisäisen Harmonian valmennuspaketti sopii sinulle, joka tunnet, että olet valmis astumaan askeleen syvemmälle omaan sisäiseen maailmaasi ja olet valmis tutkimaan itseäsi ohjauksessa. Löytämään oman harjoituksesi kautta syvemmän yhteyden itseesi ja sinulle, joka kaipaat elämääsi lisää tasapainoa ja harmoniaa.

Pilottipaketin luonteesta. Koska tämä on ensimmäinen kerta kun tarjoamme tämän muotoista kokonaisuutta, niin pääset jonkin verran vaikuttamaan siihen, mitä paketti pitää sisällään. Pääset myös vaikuttamaan siihen millaiseksi tämä tulevaisuuden valmennus lähtee muodostumaan. Sinun mielipiteelläsi ja palautteellasi on siis meille suuri merkitys.

Ihanaa, että olet kiinnostunut lähtemään mukaan.

Tarjous I love me messujen kunniaksi

Viikonlopun I love me -messujen kunniaksi haluamme tarjota kuudelle ensimmäiselle pilottivalmennukseen osallistumisen tarjoushintaan.

Sisäisen Harmonian pilottivalmennus sisältää:

5 x joogakortti (voim 3kk)
+ 3 x (60min) yksityisvalmennusta
yhteishintaan
255€ (norm. 345€ )
( joogakortti ja valmennuskerrat voimassa vuoden 2018 loppuun, tarjous voimassa su 21.10 asti)

Myydään maks. 3 kpl henkiseen valmennukseen ja 3 kpl joogan yksityistunneille.

Valmennusajat ovat arkisin 9:00 – 16:00 välillä. Ajat sovitaan erikseen ohjaajan kanssa.

Ohjaajat:
Henkinen valmennus: Anna-Maria Sinisalo
Joogan yksityisvalmennus: Johanna Laaksonen

Share This