Summer 2018

ILOn Avajaiset & Kesä 2018

subscribe & don't be a stranger

Tilaa ILOn uutiskirje

Kesä on ILOa täynnä

ILO Tribe valtaa touko­kuusta eteen­päin Siltavuoren­rannan!

Toukokuuksi lisätty paljon tunteja <3

Varaa paikkasi toukokuun tunneille täältä

Kesän aikana on tiedossa normaalien viikko­tuntien lisäksi mm. avajais­viikon­loppu 11.-13.5., work­shoppeja ja erikois­tunteja läpi kesän Siltavuoren­rannalla. Lisäksi ILO Tribe matkustaa kuukausittain maagiselle Lonnan saarelle retriitti­päivien viettoon.

Tervetuloa mukaan ILO Triben kesään!

ILO Triben Avajais­tarjoukset

ILO haluaa tarjota heimolaisilleen avajaistensa ja tulevan kesän kunniaksi joogakortteja superhinnoin!

AVAJAIS­TARJOUS

ILO Tribe 5 x Toukokortti
50€
Normaalihinta 75€. Voimassa 2.5. alkaen, 1kk ensim­mäisestä käyttö­kerras­tasi. Tulet­han ensim­mäisen kerran tun­nille mukaan tällä kortilla 2.5. – 31.5.2018 välillä. Tarjous voimassa 13.5. saakka.

KESÄKORTTI­TARJOUS

ILO Tribe 15 x Kesäkortti
125€
Normaalihinta 140€. Kortit voimassa 1.6.-12.8. Tarjous voimassa 13.5. saakka.

ANYTIME-­TARJOUS

ILO Tribe Anytime-Kortti
190€
Normaalihinta 220€. Kortit voimassa 1.6.-12.8. Tarjous voimassa 13.5. saakka.

Kesän tunnit & aikataulu

FAQ:
Tarjoukset & siirtymävaihe

Miksi korttimme myydään Holvissa eikä MINDBODYssa?

ILO Tribe touko-, kesäkortit ja avajaisten erikoistuntien paikat myydään huhtikuun ja toukokuun alun ajan ILO Triben Holvi-nettikaupan kautta, koska HIMA Happinessin nyt käytössä oleva varausjärjestelmä MINDBODY siirtyy ILO Triben alle vasta toukokuun alussa.

Kaikki ILO Triben Holvin kautta ostamasi kortit aktivoidaan MINDBODY-profiiliisi toukokuun 2018 aikana automaattisesti, eli sinun ei tarvitse tehdä asialle mitään.

Miten toimin, jos haluan ostaa kortin itselleni tai lahjaksi?

Normaalihintaiset kortit voit ostaa edelleen HIMAn sivujen kautta samoin kuin ennenkin huhtikuun loppuun saakka. ILO Triben avajaistarjous, avajaisviikonlopun erikoistunnit ja workshopit, kesätarjoukset sekä Lonnan retriitit myydään ILO Triben Holvi-verkkokaupan kautta.

Olen jo HIMAn asiakas ja haluan ostaa kortin itselleni:
Ostaessasi Holvin kautta ilmoita ostaessasni nimesi ja sähköpostiosoitteesi, joilla olet rekisteröitynyt HIMAn MINDBODY-varausjärjestelmään.

Olen uusi asiakas ja haluan ostaa kortin itselleni:
Jos sinulla ei vielä ole MINDBODY-profiilia luotuna HIMAn kautta, käy luomassa itsellesi profiili täällä. Ostaessasi tämän jälkeen Holvin kautta ilmoita nimesi ja sähköpostiosoitteesi, joilla olet rekisteröitynyt HIMAn MINDBODY-järjestelmään. Nämä ohjeet näkyvät myös Holvi-kaupassa, eli sinun ei tarvitse muistaa näitä ulkoa. <3

Haluan ostaa kortin lahjaksi:
Ostaessasi Holvin kautta ilmoitathan henkilön nimen, kenelle haluat kortin rekisteröitävän, sekä hänen sähköpostiosoitteensa. Näin voimme varmistaa, onko lahjan saaja jo rekisteröitynyt ja olemme häneen tarvittaessa yhteydessä.

Minulla on jo voimassaoleva kortti HIMAan, mitä sille tapahtuu?

Olet hyvissä käsissä, ei hätää! Jo olemassa olevat HIMA Happiness -korttisi siirtyvät luonnollisesti ILO Triben alle suoraan, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä.

Voit ostaa uusia normaalihintaisia kortteja aina huhtikuun loppuun asti HIMAn MINDBODY-järjestelmän kautta niinkuin ennenkin 🙂 ILO Triben Holvi-kaupassa myydään ILO Triben avajaistarjoukset, avajaisviikonlopun erikoistunnit ja workshopit, kesätarjoukset sekä Lonnan retriitit.

Olen varannut tunnin HIMAn MINDBODYn kautta toukokuulle. Onko varaukseni vielä voimassa?

On 🙂 Kaikki ennakkoon varaamasi tunnit ovat edelleen voimassa. Olet siis hyvissä käsissä, ei hätää! Jo olemassa olevat HIMA Happiness -varauksesi ja korttisi siirtyvät luonnollisesti ILO Triben alle suoraan, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä.

Voit ostaa ja varata uusia normaalihintaisia kortteja aina huhtikuun loppuun asti HIMAn MINDBODY-järjestelmän kautta kuten ennenkin. MINDBODY-järjestelmä siirtyy ILO Tribelle vaihdoksen jälkeen eli jatkamme siirtymävaiheen jälkeen tutun varausjärjestelmän kanssa samoin kuin ennenkin 🙂

Jatkaako minulle tuttu HIMAn opettaja samoilla tunneilla myös toukokuun puolelle?

Samat tunnit jatkuvat samoilla opettajilla myös toukokuussa paria poikkeusta lukuunottamatta: Hanna ja Saara pitävät opettamisesta kesän ajan taukoa muiden kiireiden takia, mutta kaikki muut opettajat jatkavat kanssamme.

Mallu, Sara, Sanna, Leticia, Mira, Ansku, Jossu ja Outi joogaavat kanssasi myös huhtikuun jälkeen tutuilla tunneillaan. Lisäksi tiedossa on paljon uusia tunteja, erikoistunteja, workshoppeja ja retriittipäiviä Lonnassa!

Mitä tapahtuu huhtikuun jälkeen?

Siirtymäajan jälkeen ILO Tribe jatkaa toimintaa HIMAn asiakkaille tutun MINDBODY-järjestelmän kautta ja Holvi-kauppa poistuu toiminnasta.

Tämä erikoisjärjestely on näin ollen käytössä vain siirtymisajan yli ja johtuu meidän vaikutusalueemme ulkopuolella olevista tietoteknisistä syistä. Kiitos ymmärryksestä ja kärsivällisyydestäsi! <3

Minua jäi vielä jokin asia pohdituttamaan, mitä teen?

Mikäli sinulla on kysyttävää olethan yhteydessä meihin sähköpostitse joko info@himahappiness.com tai info@ilotribe.com.
Autamme mielellämme ja vastaamme kysymyksiisi koskien siirtymävaihetta HIMAn ja ILO Triben välillä sekä tietysti koskien avajaisiamme sekä tarjouksia.
Heimoomme saat liittyä juuri sellaisena kuin olet, täysin uniikkina itsenäsi. Meillä joogaavat niin vasta-alkajat kuin edistyneemmätkin.
Jossu & Ansku, ILO-opet ja heimopäälliköt

ILO Tribe -avajais­viikonloppu
11.-13.5.

Avajaisviikonloppu on kuin pieni pilkistys siihen, mitä jatkossa on tiedossa Silta­vuoren­rannalla. Normaalien viikko­tuntien lisäksi voit osallistua avajais­viikon­loppuna erikois­tunneille ja work­shoppeihin.

Lauantaina 12.5. on tiedossa avajaisbileet klo 16-19. Mukana esiintymässä ihana ja herkkä laulaja/lauluntekijä Katri Onnela. Tiedossa on myös muita ihania yllätyksiä, joista lisää myöhemmin. Hunaja Café osallistuu myös ILO Triben avajaisiin viikonlopun aikana huipputarjouksilla kahvilan puolella.

Perjantai 11.5.

ILO Erikoistunti

Chakra jooga

PE 11.5. klo. 9-11
Tämä 2h erikoistunti vie sinut matkal­lesi omaan kehoon ja chak­rojen maail­maan. Tun­nilla teh­dään koko­nais­valtai­nen, kaik­kia chak­roja tasa­painot­tava flow-tyyli­nen harjoi­tus. Tunti on ilmai­nen, ilmoit­taudu MINDBODYn kautta!
Opettajana Jossu
Ilmainen Erikoistunti!
ILO Erikoistunti

Crystal Yin

PE 11.5. klo. 19-21
Yin-joogan eri­kois­tunti joh­dat­taa si­nut sy­vään ren­tou­tumi­sen ja irti­pääs­tämi­sen tilaan. Tun­nin ääni­maail­ma syn­tyy kehos­sa reso­noi­vista kris­tal­limal­jois­ta ja koshi-kel­lois­ta. Lopus­sa pysäh­dym­me vie­lä pit­kään 30min syvä­ren­tout­ta­vaan ääni­kyl­pyyn. Tun­ti on il­mai­nen, ilmoit­tau­du mu­kaan MIND­BODYn kautta!
Opettajana Ansku
Ilmainen Erikoistunti!

Lauantai 12.5.

TRIBE Workshop

Uuden askeleen ottaminen

LA 12.5. klo 11:30-16
Lauantain work­shopissa yhdis­tyy hen&shy:ki­nen valmen­nus joogaan. Sukel­lamme päivän aluksi virtaa­van flow-harjoituksen kautta mukavuus­alu&shy:een rajoille haasta­vampien asanoiden kautta. Ilta­päivän work­shop-osuudessa tutkis­kelemme haasta­vampia asanoita kasvun ja eteen­päin astu­misen näkö­kulmasta. Work­shopissa saat vastauksia sii&shy:hen, miten asana-harjoitus muok­kautuu kohti henki­sempää har&shy:joitusta ja kuinka voit ottaa matolla opittuja asioita osaksi joka­päiväistä elämääsi.
Opettajina Jossu & Ansku
Hinta 35€ (norm 75€)
ILO Event

Avajais­bileet

LA 12.5. klo 16-19
Lauantaina 12.5. on tiedossa ILO Triben avajais­bileet klo 16-19. Mukana esiinty­mässä ihana ja herkkä laulaja-laulun­tekijä Katri Onnela. Kahvila Hunaja Café on myös auki ja tiedossa on myös muita ihania yllätyksiä.

Sunnuntai 13.5.

ILO Erikoistunti

3 Tunnin Tietoisuuden Yin-jooga

SU 13.5. klo 11-14
Tämä 3 tunnin Yin-jooga tunti yhdistää medi­taatio­­harjoi­tuksia eri­laisten hengitys (pranayama) ja mudra (sormien energia ”lukko”) -harjoitusten kanssa. Harjoitus päättyy 60 minuutin Jooga Nidraan (joogin uni). Tunnin ääni­maailma syntyy kehossa reso­noivista kristalli­maljoista ja koshi-kelloista. Otamme harjoi­tuksen aikana askelia kohti hiljai­suuden ja pysäh­tymisen paikkaa, joka meiltä kaikilta löytyy sisältämme.
Opettajana Ansku
Hinta 20€ (norm 40€)
TRIBE Workshop

Joogaa ja Unelmia

SU 13.5. klo 13-16
Tule tekemään ihana virtaava flow-jooga­harjoitus, jonka aikana liikumme kohti unelmia ja tuomme keskit­tymisen sisim­päämme. Tunnin jälkeen luom­me kaikki omat unel&shy:ma­karttam­me ja teemme pitkän rentou­tumis­matkan, joka auttaa mei&shy:tä kul­kemaan kohti unelmiamme.
Opettajana Jossu
Hinta 20€ (norm 40€)
Tule päästämään sisäinen ILOsi valloilleen!

Kesän tunnit ja aikataulu

Toukokuun ajaksi olemme lisänneet myös normiviikkotunteja! Viimeisimmät tuntitiedot ja tuntien varaukset MINDBODYssa:
Kesän aikataulu on voimassa 1.6. – 12.8.
Maanantai
17:15 – 18:45
Flow
19:15 – 20:45
Yin
Tiistai
17:00 – 18:30
Voimakas Flow
19:00 – 20:30
Yin
Keskiviikko
9:30 – 11:00
Flow
17:00 – 18:30
Yin
17:15 – 18:45
Aerial
19:00 – 20:30
Basic Flow
Torstai
17:00 – 18:30
Voimakas Flow
19:00 – 20:30
Yin
Perjantai
9:00 – 11:00
Flow
17:15 – 18:45
Flow
Lauantai
10:00 – 11:30
Aerial
12:00 – 13:30
Flow
Sunnuntai
11:00 – 12:30
Basic Flow
17:30 – 19:00
Yin

ILO Tribe -retriitti­päivät Lonnassa

ILO Tribe kutsuu sinut mukaan voimaannuttaville retriittipäiville maagiselle Lonnan saarelle läpi kesän. Päivien aikana matkaat kohti sisimpääsi joogan, meditaation ja erilaisten tietoisuusharjoitusten keinoin.

Päivien aikana luomme yhdessä luottamuksellisen ja turvallisen tilan, jossa kukin saa olla juuri sellainen kuin on.

Ravitsevan joogalounaan voit nauttia, joko Lonnan ihanassa ravintolassa kala tai kasvis versiolla taikka ottaa mukaan omat evääsi. Halukkailla on vielä mahdollisuus jäädä nauttimaan Lonnan hurmaavasta saunasta ja meren virkistävästä voimasta retriitin jälkeen.

Retriittipäivien ohjelma

09:45 Tapaaminen Kauppa­torilla (Jet Set -linesin laituri, Havis Amandan puoleinen)
10:00 Lautta Lonnaan lähtee Kauppa­torilta
10:15 ILO-retriitti­päivä alkaa
12:00 Lounastauko
13:00 ILO-retriitti­päivä jatkuu
16:15/35 Lautta Lonnasta Kauppa­torille
Lisätietoa retriiteistä tulossa pian <3
TRIBE Retriitti

Harmoni­soitumisen Chakra-matka

LA 19.5.

19.5. on tiedossa kesän ensim­mäinen ILO Tribe -retriitti­päivä maagi­sella Lonnan saarella.

Kutsumme sinut mukaan viet­tämään iloista ja harmoni­soivaa retriitti­päivää Lonnan saa­relle. Tule vahvis­tamaan intui­tion, sydän­tietoi­suuden ja tunne­maail­man yhteyt­tä. Päivä aikana tutkis­kelem­me jooga­harjoi­tusta chak­rojen kaut­ta käyt­tämäl­lä eri­laisia harmo­niaa ja tasa­painoa tuke­via työ­välineitä.

Päivä alkaa mieltä hiljen­tävällä meditaa­tiolla. Medi­taation jäl­keen sukel­lamme Flow-joogan sula­vaan maail­maan energi­soiden ja herä­tellen koko kehoamme. Ravit­sevan lou­naan voit naut­tia joko Lon­nan iha­nassa ravin­tolassa vegaa­nisena tai tuomal­la muka­nasi omat eväät.

Ilta­päivän work­shopissa tutkis­kelemme chak­rojen maail­man kaut­ta harmo­nian luo­mista yhdes­sä toi­nen toisil­tamme oppien. Ilta­päivän work­shopin jäl­keen rentou­dumme vielä tasa­painot­tavan yin-joogan parissa. Päivä päät­tyy syvä­rentout­tavaan ääni­maailma­kylpyyn, jossa kehossa reso­noivat kris­talli­maljat ja rum­mutus johdat­televat sinut voimaan­nutta­vaan rentou­tumisen tilaan.

Retriitin päät­teeksi voit jäädä naut­timaan Lonnan iha­nasta sau­nasta ja meren puhdis­tavasta voimasta.

Mukana heimopäälliköt Ansku ja Jossu
Avajaistarjous 60€ (norm. 80€, tarjous voimassa 13.5. asti)
TRIBE Retriitti

Virkistävä Kehon & Mielen Päivä

LA 2.6.
Ota hetki aikaa itsellesi ja tule viet­tämään energi­soiva, rentout­tava ja tasa­painot­tava retriitti­päivä joogan, eri­laisten kehol­listen mene­telmien ja medi­taation parissa tun­nelmal­liselle Lonnan saa­relle!

Päivä alkaa mieltä tasa­painot­tavilla ja rauhoit­tavilla harjoi­tuksilla. Mielen matkan jäl­keen siir­rymme energi­soivan flow-joogan maail­maan, joka viimeis­tään karis­taa ke­vään pölyt harteil­tasi. Ravit­sevan lou­naan voit naut­tia joko Lon­nan iha­nassa ravin­tolassa tai tuo­malla muka­nasi omat eväät.

Ilta­päivän työ­pajassa teem­me eri­laisia kehol­lisia ren­tou­tumis­har­joi­tuksia, joissa saat maisti­aisia mm. thai­jooga­hieron­nan kans­sa työs­kente­lystä. Harjoi­tukset voi tehdä joko parin kanssa tai yksin, annam­me eri­laisia vaihto­ehtoja, joista voit aina valita juuri itsel­lesi sopi­vimman.

Päivä päät­tyy syvä­rentou­tukseen, joka yhdis­tyy kehos­sa reso­noivan rummu­tuksen sylei­lyyn. Lähdet retrii­tiltä virkis­täyty­neenä ja kotiin­viemi­siksi saat mukaasi vink­kejä, miten piris­tää itseäsi omassa arjessasi.

Mukana Jossu & Sanna
Early Bird -tarjous: 60€ (norm. 80€, tarjous voimassa 13.5. asti)
TRIBE Retriitti

Taakse­taivutusten avulla hyvinvointiin

LA 14.7.
Mukana Ansku & Jossu
TRIBE Retriitti

Matkalla sisimpään

LA 25.8.
Mukana Ansku ja Johanna R.
TRIBE Retriitti

Unelma-matka

LA 15.9.
Mukana Ansku ja Jossu

Kesän Tribe-Workshopit & ILO-Erikoistunnit

Lisätietoja tulossa pian!