Summer 2018

ILOn Kesä 2018

subscribe & don't be a stranger

Tilaa ILOn uutiskirje

Kesä on ILOa täynnä

ILO Tribe valtaa touko­kuusta eteen­päin Siltavuoren­rannan!

Toukokuuksi lisätty paljon tunteja <3

Varaa paikkasi toukokuun tunneille täältä

Kesän aikana on tiedossa normaalien viikko­tuntien lisäksi mm. work­shoppeja ja erikois­tunteja läpi kesän Siltavuoren­rannalla. Lisäksi ILO Tribe matkustaa kuukausittain maagiselle Lonnan saarelle retriitti­päivien viettoon.

Tervetuloa mukaan ILO Triben kesään!

ILO Triben Avajais­tarjoukset

ILO haluaa tarjota heimolaisilleen avajaistensa ja tulevan kesän kunniaksi joogakortteja superhinnoin!

AVAJAIS­TARJOUS

ILO Tribe 5 x Toukokortti
55€
Normaalihinta 75€. Voimassa 2.5. alkaen, 1kk ensim­mäisestä käyttö­kerras­tasi. Tulet­han ensim­mäisen kerran tun­nille mukaan tällä kortilla 2.5. – 31.5.2018 välillä. Tarjous voimassa 27.5. saakka.

KESÄKORTTI­TARJOUS

ILO Tribe 15 x Kesäkortti

130€
Normaalihinta 140€. Kortit voimassa 1.6.-12.8. Tarjous voimassa 27.5. saakka.

ANYTIME-­TARJOUS

ILO Tribe Anytime-Kortti
200€
Normaalihinta 220€. Kortit voimassa 1.6.-12.8. Tarjous voimassa 27.5. saakka.

Kesän tunnit & aikataulu

FAQ:
Tarjoukset & siirtymävaihe

Miksi korttimme myydään Holvissa eikä MINDBODYssa?

ILO Tribe touko-, kesäkortit ja avajaisten erikoistuntien paikat myydään huhtikuun ja toukokuun alun ajan ILO Triben Holvi-nettikaupan kautta, koska HIMA Happinessin nyt käytössä oleva varausjärjestelmä MINDBODY siirtyy ILO Triben alle vasta toukokuun alussa.

Kaikki ILO Triben Holvin kautta ostamasi kortit aktivoidaan MINDBODY-profiiliisi toukokuun 2018 aikana automaattisesti, eli sinun ei tarvitse tehdä asialle mitään.

Miten toimin, jos haluan ostaa kortin itselleni tai lahjaksi?

Normaalihintaiset kortit voit ostaa edelleen HIMAn sivujen kautta samoin kuin ennenkin huhtikuun loppuun saakka. ILO Triben avajaistarjous, avajaisviikonlopun erikoistunnit ja workshopit, kesätarjoukset sekä Lonnan retriitit myydään ILO Triben Holvi-verkkokaupan kautta.

Olen jo HIMAn asiakas ja haluan ostaa kortin itselleni:
Ostaessasi Holvin kautta ilmoita ostaessasni nimesi ja sähköpostiosoitteesi, joilla olet rekisteröitynyt HIMAn MINDBODY-varausjärjestelmään.

Olen uusi asiakas ja haluan ostaa kortin itselleni:
Jos sinulla ei vielä ole MINDBODY-profiilia luotuna HIMAn kautta, käy luomassa itsellesi profiili täällä. Ostaessasi tämän jälkeen Holvin kautta ilmoita nimesi ja sähköpostiosoitteesi, joilla olet rekisteröitynyt HIMAn MINDBODY-järjestelmään. Nämä ohjeet näkyvät myös Holvi-kaupassa, eli sinun ei tarvitse muistaa näitä ulkoa. <3

Haluan ostaa kortin lahjaksi:
Ostaessasi Holvin kautta ilmoitathan henkilön nimen, kenelle haluat kortin rekisteröitävän, sekä hänen sähköpostiosoitteensa. Näin voimme varmistaa, onko lahjan saaja jo rekisteröitynyt ja olemme häneen tarvittaessa yhteydessä.

Minulla on jo voimassaoleva kortti HIMAan, mitä sille tapahtuu?

Olet hyvissä käsissä, ei hätää! Jo olemassa olevat HIMA Happiness -korttisi siirtyvät luonnollisesti ILO Triben alle suoraan, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä.

Voit ostaa uusia normaalihintaisia kortteja aina huhtikuun loppuun asti HIMAn MINDBODY-järjestelmän kautta niinkuin ennenkin 🙂 ILO Triben Holvi-kaupassa myydään ILO Triben avajaistarjoukset, avajaisviikonlopun erikoistunnit ja workshopit, kesätarjoukset sekä Lonnan retriitit.

Olen varannut tunnin HIMAn MINDBODYn kautta toukokuulle. Onko varaukseni vielä voimassa?

On 🙂 Kaikki ennakkoon varaamasi tunnit ovat edelleen voimassa. Olet siis hyvissä käsissä, ei hätää! Jo olemassa olevat HIMA Happiness -varauksesi ja korttisi siirtyvät luonnollisesti ILO Triben alle suoraan, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä.

Voit ostaa ja varata uusia normaalihintaisia kortteja aina huhtikuun loppuun asti HIMAn MINDBODY-järjestelmän kautta kuten ennenkin. MINDBODY-järjestelmä siirtyy ILO Tribelle vaihdoksen jälkeen eli jatkamme siirtymävaiheen jälkeen tutun varausjärjestelmän kanssa samoin kuin ennenkin 🙂

Jatkaako minulle tuttu HIMAn opettaja samoilla tunneilla myös toukokuun puolelle?

Samat tunnit jatkuvat samoilla opettajilla myös toukokuussa paria poikkeusta lukuunottamatta: Hanna ja Saara pitävät opettamisesta kesän ajan taukoa muiden kiireiden takia, mutta kaikki muut opettajat jatkavat kanssamme.

Mallu, Sara, Sanna, Leticia, Mira, Ansku, Jossu ja Outi joogaavat kanssasi myös huhtikuun jälkeen tutuilla tunneillaan. Lisäksi tiedossa on paljon uusia tunteja, erikoistunteja, workshoppeja ja retriittipäiviä Lonnassa!

Mitä tapahtuu huhtikuun jälkeen?

Siirtymäajan jälkeen ILO Tribe jatkaa toimintaa HIMAn asiakkaille tutun MINDBODY-järjestelmän kautta ja Holvi-kauppa poistuu toiminnasta.

Tämä erikoisjärjestely on näin ollen käytössä vain siirtymisajan yli ja johtuu meidän vaikutusalueemme ulkopuolella olevista tietoteknisistä syistä. Kiitos ymmärryksestä ja kärsivällisyydestäsi! <3

Minua jäi vielä jokin asia pohdituttamaan, mitä teen?

Mikäli sinulla on kysyttävää olethan yhteydessä meihin sähköpostitse joko info@himahappiness.com tai info@ilotribe.com.
Autamme mielellämme ja vastaamme kysymyksiisi koskien siirtymävaihetta HIMAn ja ILO Triben välillä sekä tietysti koskien avajaisiamme sekä tarjouksia.
Heimoomme saat liittyä juuri sellaisena kuin olet, täysin uniikkina itsenäsi. Meillä joogaavat niin vasta-alkajat kuin edistyneemmätkin.
Jossu & Ansku, ILO-opet ja heimopäälliköt

Kesän tunnit ja aikataulu

Toukokuun ajaksi olemme lisänneet myös normiviikkotunteja! Viimeisimmät tuntitiedot ja tuntien varaukset MINDBODYssa:
Kesän aikataulu on voimassa 1.6. – 12.8.
Maanantai
17:15 – 18:45
Flow
19:15 – 20:45
Yin
Tiistai
17:00 – 18:30
Voimakas Flow
19:00 – 20:30
Yin
Keskiviikko
9:30 – 11:00
Flow
17:00 – 18:30
Yin
17:15 – 18:45
Aerial
19:00 – 20:30
Basic Flow
Torstai
17:00 – 18:30
Voimakas Flow
19:00 – 20:30
Yin
Perjantai
9:00 – 11:00
Flow
17:15 – 18:45
Flow
Lauantai
10:00 – 11:30
Aerial
12:00 – 13:30
Flow
Sunnuntai
11:00 – 12:30
Basic Flow
17:30 – 19:00
Yin

ILO Tribe -retriitti­päivät Lonnassa

ILO Tribe kutsuu sinut mukaan voimaannuttaville retriittipäiville maagiselle Lonnan saarelle läpi kesän. Päivien aikana matkaat kohti sisimpääsi joogan, meditaation ja erilaisten tietoisuusharjoitusten keinoin.

Päivien aikana luomme yhdessä luottamuksellisen ja turvallisen tilan, jossa kukin saa olla juuri sellainen kuin on.

Ravitsevan joogalounaan voit nauttia, joko Lonnan ihanassa ravintolassa kala tai kasvis versiolla taikka ottaa mukaan omat evääsi. Halukkailla on vielä mahdollisuus jäädä nauttimaan Lonnan hurmaavasta saunasta ja meren virkistävästä voimasta retriitin jälkeen.

Retriittipäivien ohjelma

09:45 Tapaaminen Kauppa­torilla (Jet Set -linesin laituri, Havis Amandan puoleinen)
10:00 Lautta Lonnaan lähtee Kauppa­torilta
10:15 ILO-retriitti­päivä alkaa
12:00 Lounastauko
13:00 ILO-retriitti­päivä jatkuu
16:15/35 Lautta Lonnasta Kauppa­torille

Lisätietoa retriiteistä tulossa pian <3
TRIBE Retriitti

Harmoni­soitumisen Chakra-matka

LA 19.5

19.5. on tiedossa kesän ensim­mäinen ILO Tribe -retriitti­päivä maagi­sella Lonnan saarella.

Kutsumme sinut mukaan viet­tämään iloista ja harmoni­soivaa retriitti­päivää Lonnan saa­relle. Tule vahvis­tamaan intui­tion, sydän­tietoi­suuden ja tunne­maail­man yhteyt­tä. Päivä aikana tutkis­kelem­me jooga­harjoi­tusta chak­rojen kaut­ta käyt­tämäl­lä eri­laisia harmo­niaa ja tasa­painoa tuke­via työ­välineitä.

Päivä alkaa mieltä hiljen­tävällä meditaa­tiolla. Medi­taation jäl­keen sukel­lamme Flow-joogan sula­vaan maail­maan energi­soiden ja herä­tellen koko kehoamme. Ravit­sevan lou­naan voit naut­tia joko Lon­nan iha­nassa ravin­tolassa vegaa­nisena tai tuomal­la muka­nasi omat eväät.

Ilta­päivän work­shopissa tutkis­kelemme chak­rojen maail­man kaut­ta harmo­nian luo­mista yhdes­sä toi­nen toisil­tamme oppien. Ilta­päivän work­shopin jäl­keen rentou­dumme vielä tasa­painot­tavan yin-joogan parissa. Päivä päät­tyy syvä­rentout­tavaan ääni­maailma­kylpyyn, jossa kehossa reso­noivat kris­talli­maljat ja rum­mutus johdat­televat sinut voimaan­nutta­vaan rentou­tumisen tilaan.

Retriitin päät­teeksi voit jäädä naut­timaan Lonnan iha­nasta sau­nasta ja meren puhdis­tavasta voimasta.

Mukana heimopäälliköt Ansku ja Jossu
Avajaistarjous 60€ (norm. 80€, tarjous voimassa 31.5. asti)
TRIBE Retriitti

Virkistävä Kehon & Mielen Päivä

LA 2.6.
Ota hetki aikaa itsellesi ja tule viet­tämään energi­soiva, rentout­tava ja tasa­painot­tava retriitti­päivä joogan, eri­laisten kehol­listen mene­telmien ja medi­taation parissa tun­nelmal­liselle Lonnan saa­relle!

Päivä alkaa mieltä tasa­painot­tavilla ja rauhoit­tavilla harjoi­tuksilla. Mielen matkan jäl­keen siir­rymme energi­soivan flow-joogan maail­maan, joka viimeis­tään karis­taa ke­vään pölyt harteil­tasi. Ravit­sevan lou­naan voit naut­tia joko Lon­nan iha­nassa ravin­tolassa tai tuo­malla muka­nasi omat eväät.

Ilta­päivän työ­pajassa teem­me eri­laisia kehol­lisia ren­tou­tumis­har­joi­tuksia, joissa saat maisti­aisia mm. thai­jooga­hieron­nan kans­sa työs­kente­lystä. Harjoi­tukset voi tehdä joko parin kanssa tai yksin, annam­me eri­laisia vaihto­ehtoja, joista voit aina valita juuri itsel­lesi sopi­vimman.

Päivä päät­tyy syvä­rentou­tukseen, joka yhdis­tyy kehos­sa reso­noivan rummu­tuksen sylei­lyyn. Lähdet retrii­tiltä virkis­täyty­neenä ja kotiin­viemi­siksi saat mukaasi vink­kejä, miten piris­tää itseäsi omassa arjessasi.

Mukana Jossu & Sanna
Early Bird -tarjous: 60€ (norm. 80€, tarjous voimassa 31.5. asti)
TRIBE Retriitti

Matkalla Sisimpään

LA 14.7

Kutsun sinut mukaan voimaannuttavalle retriittipäivälle maagiselle Lonnan saarelle heinäkuussa. Päivän aikana matkaat kohti sisimpääsi, jossa oma sisäinen voimamme asustaa. Tulet nähdyksi itsellesi ja sitä kautta avautumaan myös muille todellisemmin kauniina itsenäsi. Koska kaikilla meillä on kaunis, rauhaisa sisin.

Päivän aloittaa lempeän, herättelevä ja voimaannuttava joogaharjoitus. Jatkamme harjoituksen jälkeen sulavasti kohti “Matkalla Sisimpään” -harjoituksia, joissa yhdistellään joogan, meditaation ja tietoisuuden harjoituksia sekä erilaisia henkisen valmentamisen välineitä. Ravitsevan joogalounaan voit nauttia, joko Lonnan ihanassa ravintolassa vegaanisena, taikka ottaa mukaan omat evääsi. Iltapäivällä siirrymme “Matkalla Sisimpään” -workshoppiin, joka rakentuu erilaisten jaettujen tietoisuus ja henkisen valmentamisen harjoitusten kautta. Iltapäivän vietämme yhdessä kokien ja oppien toinen toisiltamme. Päivän päätteeksi sukellamme vielä hetkeksi itseemme “Matkalla Sisimpään” syvärentoutusharjoituksen kautta.

Mukana Ansku
Avajaistarjous 60€ (norm. 80€, tarjous voimassa 31.5. asti)

TRIBE Retriitti

 

unelmamatka

LA 25.8

Elokuussa Lonnassa matkustetaan kohti unelmia. Tule viettämään unelmien täyteinen päivä ILO Triben elokuun päiväretriitille.

Aloitamme päivän ihanalla virtaavalla flow-jooga­harjoituksella, jonka aikana liikumme kohti unelmia ja tuomme keskit­tymisen sisäiseen maailmaamme. Aamun harjoitus antaa uskallusta ja tilaa kuulla sisäisestä maailmastasi nousevat unelmat. Joogalounaan voit nauttia joko Lonnan ihanassa ravintolassa vegaanisena tai tuoda mukanasi eväät. Iltapäivän workshopissa tutkimme yhdessä unelmia ja niiden toteutumista elämässämme. Tutkiskelun jälkeen luom­me kaikki omat unelma­karttam­me – omalla tyylillämme. Unelmien päivän päätteeksi suuntaamme pitkälle äänimaailma rentou­tumis­matkalle, joka johdattaa sinut unelmien polun äärelle.

Mukana Ansku & Jossu
Avajaistarjous 60€ (norm. 80€, tarjous voimassa 31.5. asti)
TRIBE Retriitti

Uuden Askeleen ottaminen

LA 15.9

Syyskuun ILO Tribe Lonnan retriitillä yhdis­tyy henki­nen valmen­nus joogaan. Tule meidän kanssa tutkimaan miten asanaharjoitus muuttuu henkisemmäksi tutkimusmatkaksi ja auttaa meitä ottamaan askelia elämässä eteenpäin. Välillä harjoitus on tukena ja apuna rohkaisemassa ja taas välillä luomassa tilaa asioiden ympärille, kumpikin on osa elämää ja liittyvät uuden askeleen ottamiseen.

Sukel­lamme päivän aluksi virtaa­van flow-harjoituksen kautta mukavuus­alueen rajoille asanoiden kautta. Lounaan voit nauttia Lonnan ihanassa ravintolassa vegaanisena tai ottaa omat eväät mukaasi. Ilta­päivän work­shop-osuudessa tutkis­kelemme meille haasteellisempia asanoita kasvun ja eteen­päin astu­misen näkö­kulmasta. Asanoiden haasteellisuus ei ole ainoastaan verrattavissa siihen miten ’vaikeita’ tai ’näyttäviä’ ne ovat vaan meillä jokaisella on omat haasteemme ja juuri sitä huomisessa workshopissa on tarkoitus yhdessä tutkia. Work­shopissa saat vastauksia siihen, miten asana-harjoitus muok­kautuu kohti henki­sempää harjoitusta ja kuinka voit ottaa matolla opittuja asioita osaksi joka­päiväistä elämääsi. Päivän lopuksi sukellamme vielä pitkään äänimaailma syvärentoutusharjoitukseen.

Mukana Ansku ja Jossu
Avajaistarjous 60€ (norm. 80€, tarjous voimassa 31.5. asti)
TRIBE Retriitti

LONNAN RETRIITIT

ILO Tribe kutsuu sinut mukaan voimaannuttaville retriittipäiville maagiselle Lonnan saarelle läpi kesän. Päivien aikana matkaat kohti sisimpääsi joogan, meditaation ja erilaisten tietoisuusharjoitusten keinoin.
Päivien aikana luomme yhdessä luottamuksellisen ja turvallisen tilan, jossa kukin saa olla juuri sellainen kuin on.
Ravitsevan joogalounaan voit nauttia, joko Lonnan ihanassa ravintolassa kala tai kasvis versiolla taikka ottaa mukaan omat evääsi. Halukkailla on vielä mahdollisuus jäädä nauttimaan Lonnan hurmaavasta saunasta ja meren virkistävästä voimasta retriitin jälkeen.

Retriittipäivien ohjelma:

09:45 Tapaaminen Kauppa­torilla (Jet Set -linesin laituri, Havis Amandan puoleinen)
10:00 Lautta Lonnaan lähtee Kauppa­torilta
10:15 ILO-retriitti­päivä alkaa
12:00 Lounastauko
13:00 ILO-retriitti­päivä jatkuu
16:15/35 Lautta Lonnasta Kauppa­torille

Mukana ILOn opettajat
Early Bird -tarjous: 60€ (norm. 80€, tarjous voimassa 31.5. asti)

Kesällä tiedossa myös kaikkea muuta ihanaa

ILO Erikoistunnit
ILO Tribessa on kuu­kau­sit­tain eri­lai­sia vaih­tu­via eri­kois­tun­teja. Tun­tien pi­tuus vaih­te­lee 2-3 tun­nin vä­lil­lä. Pää­set eri­kois­tun­tien ai­ka­na su­kel­ta­maan sy­vem­mäl­le eri­lais­ten tee­mo­jen pa­riin. Eri­kois­tun­nei­lla näh­dään niin ILOsta tut­tuja opet­ta­jia kuin vie­rai­le­via täh­tiäkin.
TRIBE Kurssit
ILO Triben tun­nel­mal­lises­sa kurs­si­salis­sa pää­set useam­man vii­kon mat­kal­le sa­mas­sa tur­val­lises­sa po­ru­kas­sa. Tä­mä mah­dol­lis­taa vie­lä­kin yksi­löl­li­sem­män ja sy­vem­män mat­kan ke­hit­tymi­sen it­se­si äärel­le. Kurs­sit tar­jo­avat myös oival­ta­mi­sen het­kiä yh­des­sä mui­den kurs­si­lais­ten kanssa.
Lisää tietoa ILOn erikoisuuksista tulossa pian myös verkkosivuille

Kesän Tribe-Workshopit & ILO-Erikoistunnit

Lisätietoja tulossa pian!